15.7 C
Purmerend
maandag 24 juni 2024
Home* ZuidoostbeemsterFransman in België aangehouden voor neersteken D66 raadslid

Fransman in België aangehouden voor neersteken D66 raadslid

Zaandijk / Zuidoostbeemster – De politie heeft een 43-jarige Fransman aangehouden op verdenking van het neersteken van een D66-raadslid op 12 mei van dit jaar. De man is inmiddels in verzekering gesteld.

Het raadslid werd op donderdag 12 mei om 14.00 uur in haar woning in Zuidoostbeemster neergestoken. Getuigen zagen de vrouw bebloed op straat lopen en om hulp roepen. Ter plekke is eerste hulp verleend, waarna het slachtoffer naar het ziekenhuis werd overgebracht voor verdere behandeling.

Aangehouden
De politie startte direct een onderzoek dat zich richtte op een Franssprekende man die voorafgaand aan het steekincident in de buurt van de woning was gesignaleerd. Uit onderzoek kwam naar voren dat het vermoedelijk om de aangehouden Fransman zou gaan. Nadat de man internationaal was gesignaleerd, kon hij op 26 augustus in België worden aangehouden. De man is op dinsdag 6 september overgebracht naar het politiebureau in Zaandijk.

Onderzoek
Over de aanleiding van het steekincident is nog niets bekend. De politie doet verder onderzoek en verhoort de verdachte.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,949FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.7 ° C
17.2 °
14.4 °
72 %
0.5kmh
7 %
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °
do
27 °
vr
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.