* Nazomer FeestweekPurmerend

Oldtimershow op de Koemarkt

Purmerend – Op zaterdag 10 september 2016 vindt traditiegetrouw de oldtimer middag plaats in Purmerend. In de ochtenduren vond er een toerrit plaats en ’s middags vanaf 12.30 uur worden de oldtimers geshowd aan het publiek.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

De tocht was ongeveer 35 km. Tijdens deze tocht konden de rijders genieten van de mooie plekken die Waterland te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Koemarkt, het hart van Purmerend, waar vroeger de Veemarkt was.

De Oldtimerdag is een onderdeel van de Nazomerfeestweek van Stichting Purmerend Marktstad en is te bezichtigen tot 17:00 uur vanmiddag.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by