18 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
Home* Nazomer FeestweekOldtimershow op de Koemarkt

Oldtimershow op de Koemarkt

Purmerend – Op zaterdag 10 september 2016 vindt traditiegetrouw de oldtimer middag plaats in Purmerend. In de ochtenduren vond er een toerrit plaats en ’s middags vanaf 12.30 uur worden de oldtimers geshowd aan het publiek.

De tocht was ongeveer 35 km. Tijdens deze tocht konden de rijders genieten van de mooie plekken die Waterland te bieden heeft. De Oldtimerdag vindt plaats op de karakteristieke Koemarkt, het hart van Purmerend, waar vroeger de Veemarkt was.

De Oldtimerdag is een onderdeel van de Nazomerfeestweek van Stichting Purmerend Marktstad en is te bezichtigen tot 17:00 uur vanmiddag.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18 ° C
18.9 °
17.2 °
74 %
4.5kmh
96 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
26 °
za
27 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.