* Nazomer FeestweekPurmerend

Roeiwedstrijden in de Ringvaart

Purmerend – Als er nog een week te gaan is om van de zomer te genieten, organiseert Purmerender Roeivereniging de Where dit jaar voor de 52e keer De Where Jeugdwedstrijden.

Vandaag zal de roeivereniging de Nazomerweek spectaculair afsluiten. Gedurende de hele dag zullen jeugdroeiers van heinde en ver, alleen of met z’n tweeën, strijden in de Purmerringvaart om de medailles in verschillende categorieën. In een sprint langs de Wheredijk geven ze alles wat ze hebben, aangevuurd door fanatieke vrienden en familie, maar vooral door verenigingsgenoten, vanwege de felbegeerde verenigingsprijs voor de beste vereniging.

Naast sportief spektakel is er ook genoeg mogelijkheid tot ander zomers genot. Gedurende de hele dag zal ons verenigingsgebouw geopend zijn voor alle publiek. Kom langs voor een kopje koffie en een gebakje of meet je met een van de wedstrijdroeiers op de ergometers.

Iedereen is welkom om de Nazomerweek op een mooie manier af te sluiten.

Foto’s: Haico Kats en Rob Klaucke

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.