6.8 C
Purmerend
zondag 17 maart 2024
Home* Nazomer FeestweekRoeiwedstrijden in de Ringvaart

Roeiwedstrijden in de Ringvaart

Purmerend – Als er nog een week te gaan is om van de zomer te genieten, organiseert Purmerender Roeivereniging de Where dit jaar voor de 52e keer De Where Jeugdwedstrijden.

Vandaag zal de roeivereniging de Nazomerweek spectaculair afsluiten. Gedurende de hele dag zullen jeugdroeiers van heinde en ver, alleen of met z’n tweeën, strijden in de Purmerringvaart om de medailles in verschillende categorieën. In een sprint langs de Wheredijk geven ze alles wat ze hebben, aangevuurd door fanatieke vrienden en familie, maar vooral door verenigingsgenoten, vanwege de felbegeerde verenigingsprijs voor de beste vereniging.

Naast sportief spektakel is er ook genoeg mogelijkheid tot ander zomers genot. Gedurende de hele dag zal ons verenigingsgebouw geopend zijn voor alle publiek. Kom langs voor een kopje koffie en een gebakje of meet je met een van de wedstrijdroeiers op de ergometers.

Iedereen is welkom om de Nazomerweek op een mooie manier af te sluiten.

Foto’s: Haico Kats en Rob Klaucke



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Vorig artikel
Volgend artikel
Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,833FansLike
2,542VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.8 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
99 %
zo
10 °
ma
13 °
di
12 °
wo
16 °
do
12 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.