* WinActiePurmerend

AquaDisco! in Leeghwaterbad

Purmerend – Vrijdagavond 16 september is er voor het eerst na de zomervakantie AquaDisco! in het zwembad in Purmerend. Kinderen kunnen lekker dansen op de swingende kinderhits en wie niet danst kan spelen of zwemmen in het water van het recreatiebad. De AquaDisco! is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

De deuren van het Leeghwaterbad zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest met swingende (hitparade)muziek begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Discogangers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via [email protected], hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 16 september vragen aan de dj.
Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 11 september in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad. Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco! na 16 september is vrijdagavond 21 oktober. Het thema is dan Halloween.

RegioPurmerend mag van het Leeghwaterbad 2 x 2 kaartjes weggeven. Deel en like dit bericht en geef in de comments aan waarom u deze zou willen winnen. De WinActie sluit op donderdag 12:00 uur a.s., waarna in de avond de winnaars bekend worden gemaakt.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.