7 C
Purmerend
dinsdag 27 februari 2024
Home* WinActieAquaDisco! in Leeghwaterbad

AquaDisco! in Leeghwaterbad

Purmerend – Vrijdagavond 16 september is er voor het eerst na de zomervakantie AquaDisco! in het zwembad in Purmerend. Kinderen kunnen lekker dansen op de swingende kinderhits en wie niet danst kan spelen of zwemmen in het water van het recreatiebad. De AquaDisco! is er voor kinderen tot en met veertien jaar.

De deuren van het Leeghwaterbad zijn voor de AquaDisco! open vanaf 18.30 uur. Het dansfeest met swingende (hitparade)muziek begint om 19.00 uur en duurt tot 21.00 uur. Discogangers kunnen vanaf heden muziek aanvragen via [email protected], hun keuze tijdens de openingstijden bekend maken aan de receptie van het Spurd-Leeghwaterbad of vrijdagavond 16 september vragen aan de dj.
Voor de toegangsprijs van € 4,95 is er veel swingende muziek en lekker zwemwater. De toegangskaarten zijn vanaf zondag 11 september in de voorverkoop verkrijgbaar bij de receptie in het Spurd-Leeghwaterbad. Muziek- en waterliefhebbers tot en met acht jaar of zonder zwemdiploma moeten tijdens de AquaDisco! in of bij het recreatiebad zijn vergezeld door een volwassene in zwemkleding. Hij of zij betaalt de gewone toegangsprijs.

Het muziek- en dansfeest trekt elke maand honderden bezoekers. De eerstvolgende AquaDisco! na 16 september is vrijdagavond 21 oktober. Het thema is dan Halloween.

RegioPurmerend mag van het Leeghwaterbad 2 x 2 kaartjes weggeven. Deel en like dit bericht en geef in de comments aan waarom u deze zou willen winnen. De WinActie sluit op donderdag 12:00 uur a.s., waarna in de avond de winnaars bekend worden gemaakt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,799FansLike
2,537VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
7 ° C
8.3 °
5.6 °
78 %
3.1kmh
7 %
di
7 °
wo
9 °
do
8 °
vr
7 °
za
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.