21.4 C
Purmerend
maandag 2 oktober 2023
Home112Dronken Edammer gepakt in Purmerend

Dronken Edammer gepakt in Purmerend

Purmerend – De politie heeft dinsdagavond rond 21:30 uur een 46-jarige Edammer aangehouden aan de Van IJssendijkstraat. De man kroop met alcohol op achter het stuur en beschadigde hierbij zijn eigen en een geparkeerde auto.

Omdat de verdachte zich niet goed voelde, is hij overgebracht naar het ziekenhuis. Bij de man kon nog wel een blaastest worden afgenomen. Hij blies een F. In het ziekenhuis is bij de Edammer een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man is ingenomen totdat de Officier van Justitie een beslissing neemt.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,620FansLike
2,501VolgersVolg
1,619VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
21.4 ° C
22.9 °
20 °
77 %
2.7kmh
100 %
ma
22 °
di
18 °
wo
16 °
do
17 °
vr
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.