* Middenbeemster112

Autodieven gepakt in weiland Middenbeemster

Oudkarspel, Middenbeemster – De politie heeft vrijdag twee verdachten aangehouden in verband met de diefstal van een gestolen bestelbus.

De politie zette een achtervolging in, nadat de gestolen bestelbus vanuit Oudkarspel met hoge snelheid door de Beemster reed. Een van de verdachten die in de bestelbus reed, een 23-jarige man, kreeg ter hoogte van een rotonde op de N243 een aanrijding en vluchtte vervolgens een weiland in. De politie wist hem aan te houden nabij de Middenweg in Midden-Beemster. Een tweede verdachte, eveneens 23 jaar, werd ook door de politie aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal.

De politie heeft een onderzoek ingesteld.


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.