15.7 C
Purmerend
dinsdag 21 mei 2024
Home* RTVHerhaling Marktstadrun op RTV Purmerend

Herhaling Marktstadrun op RTV Purmerend

Purmerend – Bijna twee weken geleden vond dé hardloopwedstrijd van Purmerend plaats: de Marktstadrun 2016. RTV Purmerend deed liveverslag van de lokale run en sprak met organisatie en renners. Door middel van een scooter werden de 2ME en 8ME zelfs de hele run lang in beeld gebracht. Voor iedereen die het gemist heeft, of zelf meedeed en het nog eens terug wilt zien wordt de uitzending aanstaande zondag 18 september nog eens herhaalt. De uitzending start om 14:00 uur, na het actualiteitenprogramma Focus.

RTV Purmerend is te zien via Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 336 of wereldwijd via de webstream op www.rtvpurmerend.nl.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

  1. Is het mogelijk dat jullie de uitzending van de Marktstadrun 2017 naar me mailen? Heb het niet gezien.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,924FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
15.7 ° C
17.2 °
14.4 °
80 %
0.9kmh
49 %
di
21 °
wo
19 °
do
18 °
vr
17 °
za
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.