* RTVPurmerend

Herhaling Marktstadrun op RTV Purmerend

Purmerend – Bijna twee weken geleden vond dé hardloopwedstrijd van Purmerend plaats: de Marktstadrun 2016. RTV Purmerend deed liveverslag van de lokale run en sprak met organisatie en renners. Door middel van een scooter werden de 2ME en 8ME zelfs de hele run lang in beeld gebracht. Voor iedereen die het gemist heeft, of zelf meedeed en het nog eens terug wilt zien wordt de uitzending aanstaande zondag 18 september nog eens herhaalt. De uitzending start om 14:00 uur, na het actualiteitenprogramma Focus.

RTV Purmerend is te zien via Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 336 of wereldwijd via de webstream op www.rtvpurmerend.nl.

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

  1. Is het mogelijk dat jullie de uitzending van de Marktstadrun 2017 naar me mailen? Heb het niet gezien.

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
%d bloggers liken dit: