29.2 C
Purmerend
zaterdag 20 juli 2024
HomePurmerendOpen dag jeugdschaatsen

Open dag jeugdschaatsen

Purmerend/Hoorn – Op zaterdag 1 oktober a.s. organiseert IJs en Inline-skateclub Purmerend in samenwerking met Optisport een Open Dag Jeugdschaatsen op de kunstijsbaan De Westfries te Hoorn. De open dag start om 11:30 uur en eindigt om 16:30 uur. Op deze dag geldt een speciale toegangsprijs voor De Westfries van slechts € 1,00 per persoon. Natuurlijk is iedereen welkom, ongeacht leeftijd, om te komen schaatsen. Op de ijsbaan zijn eventueel ook schaatsen te huur.

De gehele dag zullen er schaatstrainers van de vereniging aanwezig zijn om proeflessen en clinics te verzorgen. Ook zullen er mensen aanwezig zijn die u meer informatie kunnen geven over het schaatsen en de vereniging. Zij zullen allemaal herkenbaar zijn aan de groen / oranje jasjes met daarop de naam van de vereniging.

Het Jeugdschaatsen is bedoeld voor kinderen van 6 tot en met 12 jaar, de lessen zijn elke zaterdagochtend van 9:55 tot 10:55 uur en vinden plaats op de ijsbaan in Hoorn. De kinderen worden ingedeeld in groepjes naar leeftijd en schaatsniveau. Aan het eind van het seizoen ontvangt elk kind een diploma met daarop de vaardigheden die zij hebben behaald op gebied van het schaatsen.

Overigens verzorgd de IJs en Inline-skateclub niet alleen Jeugdschaatslessen maar ook lessen voor de oudere jeugd van 13 tot en met 17 jaar (Verlengd Jeugdschaatsen) en voor volwassenen (Toerschaatsen). Voor zowel het “Verlengd Jeugdschaatsen” als het “Toerschaatsen” is het wel een vereiste dat men zelfstandig een rondje van 400 meter kan schaatsen. Ook deze lessen zullen in de 1ste week van oktober starten en eindigen dan medio half maart.

Om deel te kunnen nemen moet men zich van te voren inschrijven en daarnaast ook lid zijn of worden van de vereniging. Alle informatie over de lessen, de kosten en de vereniging is te vinden op de website www.ijseninlineskateclub.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
29.2 ° C
31.2 °
27.8 °
54 %
2.2kmh
2 %
za
29 °
zo
23 °
ma
22 °
di
21 °
wo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.