* TheaterRegionaal

Meet & Greet met de cast van Hart tegen Hart

Purmerend – Op vrijdag 7 oktober staat de relatiekomedie Hart tegen Hart in Theater de Purmaryn. Een nieuw toneelstuk met een topcast, bestaande uit Richard Kemper (van Veldhuis & Kemper), Rick Engelkes, Sandra Mattie en Peggy Vrijens.

Iedereen die kaartjes heeft voor de voorstelling maakt kans op een Meet & Greet. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar [email protected] met de reden waarom jij de cast van Hart tegen Hart wilt ontmoeten. Op donderdag 6 oktober nemen we contact op met de winnaar van deze actie.

Kaarten voor Hart tegen Hart zijn te reserveren op www.depurmaryn.nl of bel de kassa 0299 432205

Over Hart tegen Hart

Een gezellig avondje. Twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te vertellen. En dan gaat het er opeens stevig aan toe. In de relatiecomedy ‘Hart tegen Hart’ gaan Richard Kemper en Peggy Vrijens die confrontatie aan met Rick Engelkes en Sandra Mattie. Dat levert onverwacht vileine gesprekken en ongemakkelijke situaties op. Die soms ook weer zó grappig en herkenbaar zijn dat het een beetje pijn doet. Gelukkig maar! Want hoe pijnlijker de liefde, des te harder moet je er af en toe om lachen. Of over zingen. Kortom: een vrolijk stuk over liefde en vriendschap, waarin het regelmatig ‘Hart tegen Hart’ gaat. En met een cabaretier in het midden, loopt een toneelstuk natuurlijk nét even anders dan je dacht.

Foto: bewerkt naar horizontaal / Arjan Benning.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.