Meet & Greet met de cast van Hart tegen Hart

Purmerend – Op vrijdag 7 oktober staat de relatiekomedie Hart tegen Hart in Theater de Purmaryn. Een nieuw toneelstuk met een topcast, bestaande uit Richard Kemper (van Veldhuis & Kemper), Rick Engelkes, Sandra Mattie en Peggy Vrijens.

Iedereen die kaartjes heeft voor de voorstelling maakt kans op een Meet & Greet. Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken is een mailtje sturen naar info@depurmaryn.nl met de reden waarom jij de cast van Hart tegen Hart wilt ontmoeten. Op donderdag 6 oktober nemen we contact op met de winnaar van deze actie.

Kaarten voor Hart tegen Hart zijn te reserveren op www.depurmaryn.nl of bel de kassa 0299 432205

Over Hart tegen Hart

Een gezellig avondje. Twee bevriende stellen besluiten elkaar eens flink de waarheid te vertellen. En dan gaat het er opeens stevig aan toe. In de relatiecomedy ‘Hart tegen Hart’ gaan Richard Kemper en Peggy Vrijens die confrontatie aan met Rick Engelkes en Sandra Mattie. Dat levert onverwacht vileine gesprekken en ongemakkelijke situaties op. Die soms ook weer zó grappig en herkenbaar zijn dat het een beetje pijn doet. Gelukkig maar! Want hoe pijnlijker de liefde, des te harder moet je er af en toe om lachen. Of over zingen. Kortom: een vrolijk stuk over liefde en vriendschap, waarin het regelmatig ‘Hart tegen Hart’ gaat. En met een cabaretier in het midden, loopt een toneelstuk natuurlijk nét even anders dan je dacht.

Foto: bewerkt naar horizontaal / Arjan Benning.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*