17.7 C
Purmerend
maandag 27 mei 2024
Home112Man mishandelt bejaarde vrouw in Monnickendam

Man mishandelt bejaarde vrouw in Monnickendam

Monnickendam – De politie heeft dinsdagmiddag een 42-jarige man uit Monnickendam aangehouden. De Monnickendammer wordt verdacht van het mishandelen van een 77-jarige stadsgenote.

De mishandeling vond rond 15:45 uur plaats op de Bernhardlaan. Er ontstond een conflict tussen beiden waarbij de verdachte slachtoffer uitschold. Daarna sloeg de man de vrouw een paar keer met zijn vuisten. Hierdoor struikelde de vrouw en kwam op de grond terecht. De Monnickendammer is er daarna vandoor gegaan. Het slachtoffer wist uit paniek niet wat te doen en is naar het gemeentehuis gefietst. Vanuit hier zijn de politie en ambulance gealarmeerd. De vrouw is voor controle door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie kreeg inmiddels toestemming van de Officier van Justitie om de verdachte buiten heterdaad aan te houden. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,928FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
17.7 ° C
18.9 °
16 °
55 %
3.1kmh
100 %
ma
18 °
di
15 °
wo
17 °
do
16 °
vr
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.