112Monnickendam

Man mishandelt bejaarde vrouw in Monnickendam

Monnickendam – De politie heeft dinsdagmiddag een 42-jarige man uit Monnickendam aangehouden. De Monnickendammer wordt verdacht van het mishandelen van een 77-jarige stadsgenote.

De mishandeling vond rond 15:45 uur plaats op de Bernhardlaan. Er ontstond een conflict tussen beiden waarbij de verdachte slachtoffer uitschold. Daarna sloeg de man de vrouw een paar keer met zijn vuisten. Hierdoor struikelde de vrouw en kwam op de grond terecht. De Monnickendammer is er daarna vandoor gegaan. Het slachtoffer wist uit paniek niet wat te doen en is naar het gemeentehuis gefietst. Vanuit hier zijn de politie en ambulance gealarmeerd. De vrouw is voor controle door de ambulance meegenomen naar het ziekenhuis.

De politie kreeg inmiddels toestemming van de Officier van Justitie om de verdachte buiten heterdaad aan te houden. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau voor verhoor.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.