9.4 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home* RTVMini-film ‘Gebroken’ in week tegen pesten

Mini-film ‘Gebroken’ in week tegen pesten

Purmerend – Deze week is het de week tegen pesten, een landelijk initiatief om pesten onder de aandacht te brengen. Het aantal kinderen dat regelmatig gepest wordt in het basisonderwijs is de afgelopen twee jaar gedaald van veertien naar tien procent. In voortgezet onderwijs zakte dat aantal van elf naar acht procent. Maar dat moet eigenlijk naar 0. RTV Purmerend zendt daarom op zondag 25 september de korte film ‘Gebroken’ uit.

De film gaat over een groep scholieren die elke middag na schooltijd samenkomt om samen huiswerk te maken en te chillen. De groep lijkt heel hecht, al is er met iedereen wel ‘iets’… Als Jojet, één van de leerlingen, op een dag zwaargewond wordt aangetroffen, staat de politie voor een raadsel.

Gebroken is een korte film gemaakt door theatergroep Rabarber. Kirsten van Dissel, presentatrice bij Omroep West heeft de film geregisseerd. Purmerender Arnold van Oosten (cameraman bij RTV Purmerend) hielp mee aan de korte film en roept iedereen op om te kijken naar het resultaat. De minifilm is zondag 25 september om 14:00 uur (na de live-uitzending van het actualiteitenprogramma Focus) te zien op RTV Purmerend.

RTV Purmerend is te zien via Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 336 of wereldwijd via de webstream op www.rtvPurmerend.nl.

Kopfoto: Pixabay.comSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,937FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.4 ° C
11.1 °
8.9 °
79 %
1.3kmh
100 %
wo
14 °
do
17 °
vr
18 °
za
18 °
zo
19 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.