* RecreatieNatuurPurmerend

Oeverroute vanochtend officieel geopend

Purmerend – Wethouder Mario Hegger en hoogheemraadbestuurder Rob Veenman wandelde vanochtend gezamenlijk een deel van de nieuwe Oeverroute in Purmerend. Hiermee is de 17 km lange wandelroute officieel geopend.

image

Foto: Sophia Klaucke

De Oeverroute is onderdeel van het Waterplan van de gemeente Purmerend en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. In Purmerend worden zoveel mogelijk oevers natuurvriendelijk ingericht. Inmiddels is dit 17 kilometer. Dit is niet alleen goed voor de waterkwaliteit maar levert ook een mooi stadsbeeld op. De route en meer informatie is te vinden via www.purmerend.nl/oeverroute. De firma Nelen & Schuurmans uit Utrecht is intensief betrokken geweest bij het opstellen van waterplan, het oeverplan en de oeverroute.

Kopfoto: Piet Jonker

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.