4.4 C
Purmerend
zondag 29 januari 2023
Home* RecreatieOeverroute vanochtend officieel geopend

Oeverroute vanochtend officieel geopend

Purmerend – Wethouder Mario Hegger en hoogheemraadbestuurder Rob Veenman wandelde vanochtend gezamenlijk een deel van de nieuwe Oeverroute in Purmerend. Hiermee is de 17 km lange wandelroute officieel geopend.

image

Foto: Sophia Klaucke

De Oeverroute is onderdeel van het Waterplan van de gemeente Purmerend en Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier. In Purmerend worden zoveel mogelijk oevers natuurvriendelijk ingericht. Inmiddels is dit 17 kilometer. Dit is niet alleen goed voor de waterkwaliteit maar levert ook een mooi stadsbeeld op. De route en meer informatie is te vinden via www.purmerend.nl/oeverroute. De firma Nelen & Schuurmans uit Utrecht is intensief betrokken geweest bij het opstellen van waterplan, het oeverplan en de oeverroute.

Kopfoto: Piet Jonker


Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt


Advertentie


Onze Socials

9,206FansLike
2,236VolgersVolg
1,547VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.4 ° C
6 °
2.9 °
88 %
0.5kmh
98 %
zo
7 °
ma
8 °
di
8 °
wo
7 °
do
7 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.