Purmerend

Afsluiting en omleiding Visserijweg en Magneet

Purmerend – Van 23 september tot en met 3 oktober wordt de rotonde N244-Visserijweg – Magneet omgebouwd naar een turborotonde: een rotonde met dubbele rijstroken. Het ombouwen van de rotonde gebeurt in fases.

Afsluiting Visserijweg
Van vrijdag 23 september 20.00 uur t/m vrijdag 30 september 20.00 uur is de Visserijweg zeven aaneengesloten dagen dicht. De omleiding is via de vernieuwde Polderweg. Ook de Magneet is beperkter te gebruiken door het verkeer.

Tijdens de afsluiting van de Visserijweg is er geen rotonde meer en is de aansluiting Magneet – N244 een T-splitsing zonder verkeerslichten. Het verkeer op de Magneet moet het verkeer op de N244 voorrang verlenen. Verkeer op de N244 vanuit de richting Edam/Volendam kan niet linksaf de Magneet in en rijdt om via de Edisonweg. Verkeer vanaf de Magneet kan niet linksaf de N244 op richting de A7. Dit verkeer gaat vanaf de Magneet rechtsaf de N244 op en keert op de rotonde bij de Oosterweg om richting de A7.

Afsluiting Magneet
Van vrijdag 30 september 20.00 uur tot maandag 3 oktober 05.00 uur is de Magneet afgesloten voor alle verkeer. De Magneet is afgesloten tot en met de kruising met het Netwerk op bedrijventerrein Baanstee-Noord. Het verkeer volgt de omleiding via de Edisonweg.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.