EvenementPurmerend

Smaakmakend op de Koemarkt

Purmerend – Op zondag 25 september van 13.00 tot 18.00 uur zal er weer een editie van smaakmakend op de Koemarkt in Purmerend plaatsvinden. Smaakmakend is een culinaire markt vertegenwoordigd door diverse horecabedrijven die gevestigd zijn op de Koemarkt. Deze editie zal een combinatie zijn van Smaakmakend en de Bier & Wijnmarkt.

Het aanbod is ditmaal weer groot als we een rondje maken langs de standjes van diverse restaurants, eetcafé s en biercafé s, de Brouwerijen en wijnleveranciers. De restaurants doen een greep uit hun menukaart en bieden de bezoekers een diversiteit aan hapjes zoals vis en vleesgerechtjes, Italiaans, sushi en tapas. Mooie nationale en internationale bieren met een bijpassend hapje en natuurlijk zijn er ook diverse wijnen uit allerlei streken te proeven. Er worden ook pannenkoeken en poffertjes gebakken en voor de kinderen is er weer een springkussen. Het evenement zal worden opgeluisterd met muziek. Zet hem in de agenda want zondag 25 september is dus een prachtige gelegenheid om er ’s middags op uit te gaan!

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.