6.7 C
Purmerend
dinsdag 23 april 2024
HomeEvenementSmaakmakend op de Koemarkt

Smaakmakend op de Koemarkt

Purmerend – Op zondag 25 september van 13.00 tot 18.00 uur zal er weer een editie van smaakmakend op de Koemarkt in Purmerend plaatsvinden. Smaakmakend is een culinaire markt vertegenwoordigd door diverse horecabedrijven die gevestigd zijn op de Koemarkt. Deze editie zal een combinatie zijn van Smaakmakend en de Bier & Wijnmarkt.

Het aanbod is ditmaal weer groot als we een rondje maken langs de standjes van diverse restaurants, eetcafé s en biercafé s, de Brouwerijen en wijnleveranciers. De restaurants doen een greep uit hun menukaart en bieden de bezoekers een diversiteit aan hapjes zoals vis en vleesgerechtjes, Italiaans, sushi en tapas. Mooie nationale en internationale bieren met een bijpassend hapje en natuurlijk zijn er ook diverse wijnen uit allerlei streken te proeven. Er worden ook pannenkoeken en poffertjes gebakken en voor de kinderen is er weer een springkussen. Het evenement zal worden opgeluisterd met muziek. Zet hem in de agenda want zondag 25 september is dus een prachtige gelegenheid om er ’s middags op uit te gaan!Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,900FansLike
2,550VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
6.7 ° C
7.8 °
5.6 °
76 %
4kmh
100 %
di
6 °
wo
9 °
do
9 °
vr
12 °
za
16 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.