Smaakmakend op de Koemarkt

Purmerend – Op zondag 25 september van 13.00 tot 18.00 uur zal er weer een editie van smaakmakend op de Koemarkt in Purmerend plaatsvinden. Smaakmakend is een culinaire markt vertegenwoordigd door diverse horecabedrijven die gevestigd zijn op de Koemarkt. Deze editie zal een combinatie zijn van Smaakmakend en de Bier & Wijnmarkt.

Het aanbod is ditmaal weer groot als we een rondje maken langs de standjes van diverse restaurants, eetcafé s en biercafé s, de Brouwerijen en wijnleveranciers. De restaurants doen een greep uit hun menukaart en bieden de bezoekers een diversiteit aan hapjes zoals vis en vleesgerechtjes, Italiaans, sushi en tapas. Mooie nationale en internationale bieren met een bijpassend hapje en natuurlijk zijn er ook diverse wijnen uit allerlei streken te proeven. Er worden ook pannenkoeken en poffertjes gebakken en voor de kinderen is er weer een springkussen. Het evenement zal worden opgeluisterd met muziek. Zet hem in de agenda want zondag 25 september is dus een prachtige gelegenheid om er ’s middags op uit te gaan!

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt