UITdagen, opening cultureel seizoen Purmerend

Purmerend – Vanmiddag vond de gratis toegankelijke cultuurparade ‘UITdagen!’ weer plaats in Purmerend. Er waren bijna 30 optredens van lokale dansscholen, bands, koren, orkesten en het NKT in en om Theater de Purmaryn. Ook waren  er live voorproefjes van het komende theaterseizoen van theaters De Purmaryn en De Verbeelding met voor de kinderen onder andere Ageeth de Haan, Gnaffel en Joes Boonen. In de avond ziet u Milou Frenken, Samir Calexto, Lizzy Timmers, Flint en nog meer!

Proeven van cultuur

Het Waagplein voor het theater De Purmaryn was overdag omgetoverd tot een heus festival terrein met een tent, een speeltuin en optredens. Er waren vele leuke activiteiten voor kinderen zoals schminken, gratis tappen uit de limonade koe, workshops en luisteren naar een mooi verhaal. In de avond zijn er nog in de grote en in de kleine zaal voorproefjes van professionele artiesten met een feestelijke afsluiter!

Morgen op zondag 25 september organiseert Bibliotheek Waterland ook verschillende activiteiten op hun locatie aan de Waterlandlaan.

De UITdagen! is een initiatief van Theater de Purmaryn, Theater De Verbeelding, Pop- en cultuurpodium P3, en Bibliotheek Waterland.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Wat u zegt