* Theater* UitgaanCultuurPurmerend

UITdagen, opening cultureel seizoen Purmerend

Purmerend – Vanmiddag vond de gratis toegankelijke cultuurparade ‘UITdagen!’ weer plaats in Purmerend. Er waren bijna 30 optredens van lokale dansscholen, bands, koren, orkesten en het NKT in en om Theater de Purmaryn. Ook waren  er live voorproefjes van het komende theaterseizoen van theaters De Purmaryn en De Verbeelding met voor de kinderen onder andere Ageeth de Haan, Gnaffel en Joes Boonen. In de avond ziet u Milou Frenken, Samir Calexto, Lizzy Timmers, Flint en nog meer!

Proeven van cultuur

Het Waagplein voor het theater De Purmaryn was overdag omgetoverd tot een heus festival terrein met een tent, een speeltuin en optredens. Er waren vele leuke activiteiten voor kinderen zoals schminken, gratis tappen uit de limonade koe, workshops en luisteren naar een mooi verhaal. In de avond zijn er nog in de grote en in de kleine zaal voorproefjes van professionele artiesten met een feestelijke afsluiter!

Morgen op zondag 25 september organiseert Bibliotheek Waterland ook verschillende activiteiten op hun locatie aan de Waterlandlaan.

De UITdagen! is een initiatief van Theater de Purmaryn, Theater De Verbeelding, Pop- en cultuurpodium P3, en Bibliotheek Waterland.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.