18.1 C
Purmerend
dinsdag 16 juli 2024
Home112Straatroof op de Boekweitstraat

Straatroof op de Boekweitstraat

Purmerend – De politie heeft een onderzoek ingesteld in verband met een straatroof op de Boekweitstraat. Rond 00:45 uur werd een 61-jarige man beroofd van zijn tas.

Het slachtoffer verklaarde dat hij net uit zijn auto was gestapt toen er plotseling een donker geklede man voor hem stond. De dader trok de tas uit handen van het slachtoffer waarop het slachtoffer zich verzette. De dader wist echter te ontkomen en ging er samen met een tweede persoon vandoor.

De twee mannen renden via een bruggetje richting de Graanstraat. Een hondengeleider van de politie was korte tijd later ter plaatse om een spoor van de daders te vinden. Echter, de daders werden niet meer aangetroffen.
Signalement:
Twee blanke mannen tussen de 1,70 en 1,75 m lang en tussen de 20 en 30 jaar oud met een normaal/slank postuur. Beide mannen waren donker gekleed met een ‘hoodie’.

Getuigenoproep
Ondanks het late tijdstip hoopt de politie dat er mensen zijn die iets gezien hebben. Heeft u rond het genoemde tijdstip, in de omgeving van de Boekweitstraat, iets verdachts gezien, neemt u dan contact op met de politie via 0900 8844.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19 °
17.2 °
92 %
2.2kmh
96 %
di
18 °
wo
21 °
do
23 °
vr
26 °
za
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.