112Purmerend

Straatroof op de Boekweitstraat

Purmerend – De politie heeft een onderzoek ingesteld in verband met een straatroof op de Boekweitstraat. Rond 00:45 uur werd een 61-jarige man beroofd van zijn tas.

Het slachtoffer verklaarde dat hij net uit zijn auto was gestapt toen er plotseling een donker geklede man voor hem stond. De dader trok de tas uit handen van het slachtoffer waarop het slachtoffer zich verzette. De dader wist echter te ontkomen en ging er samen met een tweede persoon vandoor.

De twee mannen renden via een bruggetje richting de Graanstraat. Een hondengeleider van de politie was korte tijd later ter plaatse om een spoor van de daders te vinden. Echter, de daders werden niet meer aangetroffen.
Signalement:
Twee blanke mannen tussen de 1,70 en 1,75 m lang en tussen de 20 en 30 jaar oud met een normaal/slank postuur. Beide mannen waren donker gekleed met een ‘hoodie’.

Getuigenoproep
Ondanks het late tijdstip hoopt de politie dat er mensen zijn die iets gezien hebben. Heeft u rond het genoemde tijdstip, in de omgeving van de Boekweitstraat, iets verdachts gezien, neemt u dan contact op met de politie via 0900 8844.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.