4.5 C
Purmerend
woensdag 24 april 2024
Home112Verdachte Purmerender verstopt zich op dak

Verdachte Purmerender verstopt zich op dak

Purmerend – Op de Magneet in Purmerend is maandagnacht op het dak van een loods een 23-jarige Purmerender aangehouden.

Hij wordt verdacht van poging tot inbraak. Surveillerende agenten zagen middenin de nacht op de Magneet een auto met twee mannen erin. Het kenteken werd nagetrokken en de tenaamgestelde kwam voor in de politiesystemen. Even verderop kreeg de bestuurder een stopteken. Een van de mannen had een bloedende hoofwond. Hij beweerde met zijn scooter te zijn gevallen eerder op de avond en naar het ziekenhuis te worden gebracht. De politie doorzocht de auto, maar vond niets bijzonders en liet het tweetal gaan.

De agenten keerden terug naar de loods waar ze de auto in eerste instantie hadden zien rijden. Daar zagen ze braaksporen op de deur en een ladder liggen. Op het dak werd de 23-jarige man aangetroffen die zich daar probeerde te verstoppen. Met een hoogwerker van de brandweer is de verdachte van het dak gehaald. Ondertussen kwam in de verte het eerder gecontroleerde tweetal terugrijden en bleef op afstand geparkeerd staan. Op het moment dat de politie naderde gingen ze er met gierende banden vandoor. Hun gegevens zijn bekend bij de politie.

De Purmerender is ingesloten.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,901FansLike
2,552VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
4.5 ° C
6.1 °
3.3 °
78 %
0.5kmh
100 %
wo
9 °
do
10 °
vr
12 °
za
15 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.