112Purmerend

Camper in brand op Lauwersmeer

Purmerend – Op vrijdagavond bleek een camper in brand te staan op de Lauwersmeer in Purmerend. Door optreden van de eigenaar en een buurman kon de schade beperkt blijven.

Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie melding dat een camper, die op een oprit bij een woning geparkeerd stond, in brand stond. De eigenaar had vanuit de woning een ploffend geluid gehoord. Toen hij ging kijken, zag hij vlammen bij de motorkap van de auto vandaan komen. Blussen met water werkte niet, maar een buurman, die met een brandblusser aan kwam lopen, lukte het wel om de vlammen uit te krijgen. De gewaarschuwde brandweer hoefde geen materieel in te zetten.

De politie houdt rekening met brandstichting en stelt een onderzoek in.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.