CultuurRegionaal

Kinderboekenweekfeest in De Purmaryn

Purmerend – Op zondag 9 oktober organiseert De Purmaryn samen met boekhandels Wolkewietje, Het Leesteken en Bibliotheek Waterland een Kinderboekenweek feest.

Een dag vol leuke activiteiten.

Het thema van de Kinderboekenweek is ‘Voor Altijd Jong’. Dus kom langs met je opa of oma, want om hen gaat het in de Kinderboekenweek. Je kunt je opa of oma schminken in de foyer. Er zijn boeken te koop, er wordt theatraal voorgelezen, én ook opa en oma mogen voorlezen. En er zijn twee leuke kindervoorstellingen te zien.

Om 14.00 begint de voorstelling De Boze Heks en de Zandtekenaar (4+) in de kleine zaal. Kom kijken naar een grappig en spannend verhaal dat door een zandtekenaar wordt geïllustreerd. De dieren in het bos zijn het zat dat ze steeds worden betoverd door een humeurige heks. Een magisch en muzikaal zandtekensprookje.

Première

Om 15.00 uur is de première van De Nieuwe Kleren van de Keizer (6+) in de grote zaal. In deze vrolijke voorstelling vertellen acht acteurs het mooie en beroemde sprookje van Hans Christian Andersen. In prachtige kostuums en met leuke liedjes steken ze de draak met ijdelheid.

Meer informatie op: https://depurmaryn.nl/kinderboekenweek/

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.