18.8 C
Purmerend
zaterdag 22 juni 2024
Home* DierenmishandelingPaard Mishandeld

Paard Mishandeld

Noordbeemster – De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling van een paard in een perceel weiland aan de Oosthuizerweg in Noordbeemster. De mishandeling moet hebben plaatsgevonden tussen vrijdagmorgen 30 september en maandagmorgen 3 oktober, meer waarschijnlijk in de nacht van vrijdag op zaterdag. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Op maandagmorgen werden verschillende verwondingen aangetroffen op het lichaam van een paard in een stuk weiland bij een vrijstaande boerderij.  Een aantal van deze verwondingen zijn naar alle waarschijnlijkheid toe te schrijven aan mishandeling. De politie stelde een Forensisch onderzoek in.

De verwondingen van de merrie zijn door een dierenarts behandeld.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,945FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
licht bewolkt
18.8 ° C
20.6 °
17.8 °
70 %
4.9kmh
37 %
za
19 °
zo
22 °
ma
22 °
di
25 °
wo
26 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.