112Purmerend

Woningoverval Amsterdam Noord mogelijk link naar Purmerend

Amsterdam / Purmerend – Rechercheurs in Amsterdam zijn nog altijd druk bezig met het vinden van de daders van een woningoverval in Amsterdam Noord op dinsdagavond 26 april dit jaar, waar een 73-jarige man het slachtoffer van werd.

Bij de laffe overval moest de bejaarde man in zijn woning aan de Berberisstraat, onder bedreiging van een vuurwapen waardevolle spullen afgeven.

Het rechercheteam heeft gedurende het onderzoek sterk de indruk gekregen dat in ieder geval één van de daders uit Purmerend afkomstig zou kunnen zijn.

De overvallers voldoen aan het volgende signalement:

Dader 1:

– Blanke huidskleur

– Nederlands uiterlijk

– +/- 35 jaar

– kleiner dan dader 2, ongeveer 1.75 m

– Haags accent

– Mutsje

– Donkere kleding

Dader 2:

– Blanke huidskleur

– Nederlands uiterlijk

– +/- 25 jaar

– lang donker haar

– groter dan dader 1

– Haags accent

– Donkere kleding met capuchon op

– Zwarte sporttas, deze werd op de heup gedragen

Herkent u de mannen aan de hand van het signalement of heeft u andere informatie over deze zaak? Vul dan het tipformulier in. U kunt uw informatie ook telefonisch aan ons doorgeven via de Opsporingstiplijn: 0800-6070. Wilt u liever anoniem blijven, bel dan naar Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000 of vul geheel anoniem op www.meldmisdaadanoniem.nl het tipformulier in.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.