8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home112Buurtbewoner houdt inbreker aan

Buurtbewoner houdt inbreker aan

Purmerend – Zondagavond rond 22.45 uur heeft een buurtbewoner een inbreker aangehouden aan de Monteverdistraat.

De buurtbewoner zag een scooter op een bruggetje staan en kreeg het gevoel dat dit niet klopte. Vervolgens is hij op onderzoek uitgegaan door een rondje in de buurt te lopen. Hij hoorde geluid uit de achtertuin komen van een woning aan de Monteverdistraat en toen hij de poortdeur opende trof hij daar de verdachte, een 33-jarige man uit Purmerend, met handschoenen aan. Er was duidelijk niemand aanwezig in de woning en toen de verdachte probeerde te vluchten besloot de buurtbewoner de man tegen te houden. Er ontstond een worsteling, waarna hij de verdachte wist aan te houden. Hij is overgedragen aan de politie die een onderzoek naar de verdachte is gestart.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
81 %
5.8kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
8 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.