112Purmerend

Buurtbewoner houdt inbreker aan

Purmerend – Zondagavond rond 22.45 uur heeft een buurtbewoner een inbreker aangehouden aan de Monteverdistraat.

De buurtbewoner zag een scooter op een bruggetje staan en kreeg het gevoel dat dit niet klopte. Vervolgens is hij op onderzoek uitgegaan door een rondje in de buurt te lopen. Hij hoorde geluid uit de achtertuin komen van een woning aan de Monteverdistraat en toen hij de poortdeur opende trof hij daar de verdachte, een 33-jarige man uit Purmerend, met handschoenen aan. Er was duidelijk niemand aanwezig in de woning en toen de verdachte probeerde te vluchten besloot de buurtbewoner de man tegen te houden. Er ontstond een worsteling, waarna hij de verdachte wist aan te houden. Hij is overgedragen aan de politie die een onderzoek naar de verdachte is gestart.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.