PurmerendSport

Officiële opening Sport BSO Weidevenne

Purmerend – Het was al een tijdje mogelijk maar op dinsdagmiddag 11 oktober 2016 is door Corine Laurant, directeur-bestuurder van Kinderopvang Purmerend, en Patrick Leussink, voorzitter van FC Purmerend, de Sport Buitenschoolse opvang (BSO) Weidevenne officieël geopend.

“Met de Sport BSO probeert Kinderopvang Purmerend een bijdrage te leveren aan de emotionele en lichamelijk ontwikkeling van kinderen. Sporten is leuk en gezond. Daarom heeft Kinderopvang Purmerend in samenwerking met FC Purmerend een Sport BSO opgestart. Een idee wat al heel wat jaren in de planning zat. Kinderen van 8 jaar en ouder uit de Weidevenne kunnen na schooltijd deelnemen aan een breed aanbod sport- en spelactiviteiten. De begeleiding is in handen van professionele pedagogisch sportmedewerkers.”, aldus Corine.

Op het terrein was het mogelijk om deel te nemen aan gratis workshops zoals een workshop Honkballen en een workshop Bootcamp. Dagelijks biedt de Sport BSO een keuze uit verschillende sporten, bij slecht weer natuurlijk ook binnen. Denk bijvoorbeeld aan hockey, voetbal, honkbal, bootcamp, estafette, trefballen, frisbeeën, olympiade, tafeltennis, volleyballen en veel meer sporten. Deze BSO is voor kinderen van 8 jaar en ouder, die op een school in Weidevenne zitten. De kinderen worden van school opgehaald en gebracht naar FC Purmerend en daar opgevangen. Tevens is het mogelijk om voor een combinatiecontract te kiezen als u al gebruikt maakt van een BSO van Kinderopvang Purmerend.

“Binnenkort willen wij ook starten met warme maaltijden in deze Sport BSO”, geeft Corine als laatste aan.

Meer informatie op: https://kinderopvangpurmerend.nl/sportbso-weidevenne


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.