* BijzonderPurmerend

Gezocht: de Zwerfinator fiets!

Purmerend – Op 11 oktober 2016 is in Purmerend de fiets van Dirk Groot aka de Zwerfinator gestolen. “Ik heb de fiets neergezet aan de Churchilllaan nabij ’t Noot alleen vergat ik mijn sleutels in mijn kettingslot. Na een uurtje rapen voor mijn project 1-100-200 Zwerfie Challenge was deze weg. Natuurlijk best wel een beetje dom van mij maar ik hoop dat hij gevonden gaat worden.”, aldus Dirk.

Update: de fiets is weer terecht laat Dirk weten op Twitter.

De fiets heeft karakteristieke kenmerken en heeft op diverse plaatsen het logo en de tekst Zwerfie. Mocht u de fiets ergens spotten dan graag een telefoontje aan Dirk op 06-81503456. Klik op onderstaande foto voor een vergroting.

img_2218

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.