* BijzonderPurmerend

Gezocht: de Zwerfinator fiets!

Purmerend – Op 11 oktober 2016 is in Purmerend de fiets van Dirk Groot aka de Zwerfinator gestolen. “Ik heb de fiets neergezet aan de Churchilllaan nabij ’t Noot alleen vergat ik mijn sleutels in mijn kettingslot. Na een uurtje rapen voor mijn project 1-100-200 Zwerfie Challenge was deze weg. Natuurlijk best wel een beetje dom van mij maar ik hoop dat hij gevonden gaat worden.”, aldus Dirk.

Update: de fiets is weer terecht laat Dirk weten op Twitter.

De fiets heeft karakteristieke kenmerken en heeft op diverse plaatsen het logo en de tekst Zwerfie. Mocht u de fiets ergens spotten dan graag een telefoontje aan Dirk op 06-81503456. Klik op onderstaande foto voor een vergroting.

img_2218

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.