EvenementSport

10e editie Vechtsport Gala

Purmerend – Zondag 23 oktober a.s. organiseert Ben Salah Gym voor de tiende maal het vechtsport Gala. Jeugd en volwassenen uit het hele land – in de disciplines thaiboksen, kickboksen en boksen- strijden deze middag tegen elkaar in sporthal de Karakiet in Purmerend. Purmerend is vertegenwoordigd met 8 vechters van Ben Salah Gym zelf. 

In de categorie jeugd betreden Ronin van ’t Loo (8 jaar), Miquel Abdoel Khan (8 jaar) en Gianny Mc Andrew (12 jaar) de ring.

In de N-klasse boksen vecht Mike Vonk tegen Joel Groenia (Team 100%). In dezelfde klasse bokst Stefano Oudejans tegen Kilian Soesman (Houwaart).  In de C-klasse kickboksen strijdt Alexander Sawiea tegen Adis Karic (Balans).

Ook in de 2 hoofdpartijen van de avond staan Purmerenders. In de B-klasse boksen vecht Johnny Manvis tegen Dave van de Ploeg (Dave’s Fight Club). Tevens neemt Mohsin Ben Salah het in de B-klasse boksen op tegen Remy de Haas (Big Lab).

 

img_0241

 

Johnny Manvis

Johnny Manvis is 18 jaar jong en gedreven, heeft als doel hard trainen, grote stappen maken en tegelijkertijd zich voorbereiden voor het professionele boksen. Daarom is deze partij de eerste stap als voorbereiding voor het grotere werk. Zijn tegenstander Dave van de Ploeg (30 jaar) is een ervaren vechter. Hij heeft tegen de top gestaan in het kickboksen, maar is ook een zeer goede bokser. Voor de ontwikkeling van Johnny Manvis, is Dave van de Ploeg een goede leermeester. Het is een zeer gevaarlijke tegenstander met een k.o. in beide handen. Voor meer informatie kunt u kijken op de Facebookpagina van Ben Salah Gym.

 

Het Vechtsport Gala wordt altijd druk bezocht. Hoewel Sporthal de Karakiet plaats biedt aan 600 toeschouwers is het aan te raden om kaarten in de voorverkoop te kopen. Voorverkoop bij Ben Salah Gym: € 25,- . Deurverkoop op de dag zelf: € 30,-.

Datum: zondag 23 oktober 2016
Aanvang: 14:00 uur (deur open vanaf 13:30)

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.