* DuurzaamBeemster

Gemeente lanceert website Duurzaam Beemster

Beemster – Op 18 oktober 2016 presenteerde en lanceerde wethouder Dick Butter duurzaam.beemster.net. Op deze site staat informatie over energiebesparing, subsidies, besparingstips, acties en ontwikkelingen. Niet alleen initiatieven van de gemeente, maar ook die van inwoners en ondernemers uit Beemster zijn hier te vinden.

‘Duurzaamheid voegt iets toe aan de kwaliteit van onze leefomgeving en is essentieel voor onze toekomst’, aldus Butter. ‘De gemeente heeft dit thema hoog in het vaandel staan, maar het kan nóg beter. Het is belangrijk om hier samen met inwoners en ondernemers aan te werken. Juist met elkaar bereiken we meer.’

Eigen initiatief aanmelden

De site blijft in beweging: inwoners en ondernemers kunnen ook zelf hun duurzame initiatieven aanmelden. Bezoekers vinden er nu al veel interessante informatie over hoe Kaasmakerij CONO omgaat met duurzaamheid. Ook staat er een door ondernemers georganiseerde duurzaamheidsmarkt op de planning. En lees meer over de inwoner die zich door de gemeentelijke duurzaamheidssubsidie liet inspireren om eindelijk die lang gewenste spouwmuurisolatie van z’n huis te realiseren.

Zelf tips of informatie delen over energiebesparing, acties of ontwikkelingen? Dat kan! Neem dan snel een kijkje op duurzaam.beemster.net

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.