22.7 C
Purmerend
donderdag 25 juli 2024
Home* DuurzaamGemeente lanceert website Duurzaam Beemster

Gemeente lanceert website Duurzaam Beemster

Beemster – Op 18 oktober 2016 presenteerde en lanceerde wethouder Dick Butter duurzaam.beemster.net. Op deze site staat informatie over energiebesparing, subsidies, besparingstips, acties en ontwikkelingen. Niet alleen initiatieven van de gemeente, maar ook die van inwoners en ondernemers uit Beemster zijn hier te vinden.

‘Duurzaamheid voegt iets toe aan de kwaliteit van onze leefomgeving en is essentieel voor onze toekomst’, aldus Butter. ‘De gemeente heeft dit thema hoog in het vaandel staan, maar het kan nóg beter. Het is belangrijk om hier samen met inwoners en ondernemers aan te werken. Juist met elkaar bereiken we meer.’

Eigen initiatief aanmelden

De site blijft in beweging: inwoners en ondernemers kunnen ook zelf hun duurzame initiatieven aanmelden. Bezoekers vinden er nu al veel interessante informatie over hoe Kaasmakerij CONO omgaat met duurzaamheid. Ook staat er een door ondernemers georganiseerde duurzaamheidsmarkt op de planning. En lees meer over de inwoner die zich door de gemeentelijke duurzaamheidssubsidie liet inspireren om eindelijk die lang gewenste spouwmuurisolatie van z’n huis te realiseren.

Zelf tips of informatie delen over energiebesparing, acties of ontwikkelingen? Dat kan! Neem dan snel een kijkje op duurzaam.beemster.netSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,968FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
22.7 ° C
23.4 °
21.1 °
68 %
4kmh
100 %
do
22 °
vr
21 °
za
22 °
zo
21 °
ma
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.