11.1 C
Purmerend
donderdag 20 juni 2024
Home* AdGratis workshop over communiceren in verbinding

Gratis workshop over communiceren in verbinding

Purmerend – Op 31 oktober van 19.30 – 21.30 uur geeft Linda de Groot in wijkcentrum de Zuid-Pool een gratis workshop over communiceren in verbinding. Tijdens deze workshop leer je anders kijken naar jouw eigen communicatie en die van anderen.

Soms heb je met mensen meteen een klik en met anderen lijkt het gewoon niet te werken. Hoe komt dat toch? Hoe kan het nou dat je bij de ene persoon vanzelf zoveel verbinding voelt en dat het bij de ander lijkt alsof je niet doordringt?

En hoe zou het zijn om met iedereen een klik te kunnen hebben als je dat wilt? Dat je bepaalde dingen kunt doen tijdens een gesprek waardoor de communicatie makkelijker verloopt en waardoor je sneller verbinding voelt en dus ook eerder jouw verhaal kunt overbrengen. Want, als die klik er eenmaal is, dan willen mensen wel naar je luisteren en zijn ze eerder bereid mee te bewegen.

Dat kun je leren. Wil je dat? Kom naar de workshop Communiceren in verbinding en leer anders kijken naar jouw eigen communicatie en die van anderen. Leer hoe je beter inspeelt op anderen en hoe je door goed te luisteren en te kijken een wereld van verschil kunt maken.

Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via [email protected]

Meer informatie op: https://www.facebook.com/events/357986344547131/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
11.1 ° C
11.7 °
10 °
81 %
0.9kmh
8 %
do
19 °
vr
21 °
za
19 °
zo
22 °
ma
22 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.