* Uitgaan

KBO Ledenbijeenkomst in ’t Stamhuis

Purmerend – Op vrijdag 28 oktober 2016 houdt de Katholieke Bond van Ouderen hun ledenbijeenkomst in `t Stamhuis Kerkstraat 11 te Purmerend t/o De Purmaryn. Aanvang is om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur.

Voor deze middag hebben zij de theatergroep TOM uitgenodigd. Zij brengen het stuk “ Achter iedere deur schuilt een eigen huis. Nederland vergrijst en we blijven zo lang mogelijk “lekker thuis” Dat moet ook wel want verzorgingshuizen zijn verleden tijd. Met een beetje geluk heeft u veel vrienden, familie en lieve buren, zodat u kunt terugvallen op mantelzorgers.

De middag wordt afgesloten met een gezellige Bingo. Kom de sfeer eens proeven bij onze gezellige KBO. U bent van harte welkom.

Wat is de KBO?

De KBO (Katholieke Bond van Ouderen), is een organisatie van en voor senioren, die vanuit haar levensovertuiging tal van activiteiten ontplooit. Deze activiteiten zijn gericht op het behartigen van de belangen zoals: het meedenken, en meedoen op beleidsterreinen van: “Wonen en welzijn, voor een optimale gezondheidszorg, een welvaartvaste AOW, een optimaal Vervoer en het bevorderen van sociale contacten“.

Meer informatie op: http://www.kbonoordholland.nl

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.