22 C
Purmerend
dinsdag 23 juli 2024
Home* UitgaanKBO Ledenbijeenkomst in 't Stamhuis

KBO Ledenbijeenkomst in ‘t Stamhuis

Purmerend – Op vrijdag 28 oktober 2016 houdt de Katholieke Bond van Ouderen hun ledenbijeenkomst in `t Stamhuis Kerkstraat 11 te Purmerend t/o De Purmaryn. Aanvang is om 13.30 uur en de zaal is open om 13.00 uur.

Voor deze middag hebben zij de theatergroep TOM uitgenodigd. Zij brengen het stuk “ Achter iedere deur schuilt een eigen huis. Nederland vergrijst en we blijven zo lang mogelijk “lekker thuis” Dat moet ook wel want verzorgingshuizen zijn verleden tijd. Met een beetje geluk heeft u veel vrienden, familie en lieve buren, zodat u kunt terugvallen op mantelzorgers.

De middag wordt afgesloten met een gezellige Bingo. Kom de sfeer eens proeven bij onze gezellige KBO. U bent van harte welkom.

Wat is de KBO?

De KBO (Katholieke Bond van Ouderen), is een organisatie van en voor senioren, die vanuit haar levensovertuiging tal van activiteiten ontplooit. Deze activiteiten zijn gericht op het behartigen van de belangen zoals: het meedenken, en meedoen op beleidsterreinen van: “Wonen en welzijn, voor een optimale gezondheidszorg, een welvaartvaste AOW, een optimaal Vervoer en het bevorderen van sociale contacten“.

Meer informatie op: http://www.kbonoordholland.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,969FansLike
2,556VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
22 ° C
22.8 °
20.5 °
70 %
1.3kmh
69 %
di
21 °
wo
21 °
do
23 °
vr
21 °
za
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.