112Purmerend

Opsporing verzocht: Inbraak 09/10 september Weidevenne

Purmerend – In de nacht van vrijdag 9 september op zaterdag 10 september is er in de wijk Weidevenne ingebroken. De politie zegt niet verder te komen, zo geeft de bewoner aan. De bewoner die de camerabeelden op Facebook heeft gezet is op zoek naar 3 personen, 1 persoon rijd in een donkerkleurige ( zwart ) 4 deurs VW Polo en 2 personen in joggingpakken waarvan 1 met een echte louis vuitton tas, 1 persoon heeft een vlassig baardje en de andere persoon is redelijk breed gebouwd en loopt op opvallende Adidas schoenen.

“Deze helden worden op de beelden meerdere malen “gestoord” of het zijn gewoon een stelletje laffe honden want ze stoppen een paar keer om te kijken of we echt wel weg zijn!”, aldus de bewoner.

Doordat het alarm afging is er niets meegenomen maar er is wel sprake van aanzienlijke schade.

Mocht u iemand of de groep herkennen dan graag contact met de politie op 0900-8844.

 

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.