* Kidstips* UitgaanPurmerend

Halloweenfeest geopend bij de Speelkraam

Purmerend – Het halloweenfeest bij de Speelkraam is vanmiddag op 22 oktober 2016 feestelijk geopend. De Speelkraam is vandaag open tot 20:30 uur. Zo is er een lieve heks die verhalen voorleest, een mini-disco die start om 18:00 uur en nog veel meer. Lekker griezelen met de kinderen doe je vanmiddag en vanavond hier

Ook BBQ specialist De Purmer is aanwezig met poffertjes en hamburgers. Zodra het donker wordt zal de Speelkraam feestelijk en griezelijk verlicht zijn. Tevens is er een lampionnen optocht om 19:30 uur. Een lampion is eventueel te koop op het terrein. Op het terrein is ook een heks aanwezig die de kinderen griezelig gaat schminken, of deze heks lief is is onbekend. Morgen is de laatste dag dat de Speelkraam open is. De verwachting van het bestuur van de Speelkraam is dat eind maart 2017 de deuren weer opengaan.

Meer informatie op: www.speelkraam.nl

Foto’s: Rob Klaucke

 

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.