112Purmerend

Politie zoekt getuigen aanrijding

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die zaterdagavond plaats vond op de Baanakker in Purmerend. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Op zaterdagavond, omstreeks 21.20 uur kreeg de politie melding dat een personenauto bloembakken had kapotgereden op de Baanakker. De bestuurder was na de aanrijding weggereden, zonder dat zijn identiteit bekend is geworden. Uit onderzoek is gebleken dat het vermoedelijk om een grijze auto gaat, een MPV-model met mogelijk een blauw (taxi)kenteken.

Eerder werd een soortgelijke auto gesignaleerd bij twee woninginbraken op de Middenakker in Purmerend. De ene aanrijding vond plaats tussen vrijdagmorgen 10.30 uur en zaterdagavond 21.20 uur. De tweede inbraak vond plaats tussen zaterdag 16.30 en 21.30 uur.

De politie onderzoek of er verband bestaat tussen beide incidenten.

Nieuws maken kost nou eenmaal geld. En gratis nieuws bestaat niet. Vond u dit een interessant artikel? Waardeert u ons als nieuwsmedium? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! Zo stelt u ons in staat om nieuws te blijven maken voor iedereen! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.