Politie zoekt getuigen aanrijding

Eerder werd een soortgelijke auto gesignaleerd bij twee woninginbraken

Purmerend – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die zaterdagavond plaats vond op de Baanakker in Purmerend. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Op zaterdagavond, omstreeks 21.20 uur kreeg de politie melding dat een personenauto bloembakken had kapotgereden op de Baanakker. De bestuurder was na de aanrijding weggereden, zonder dat zijn identiteit bekend is geworden. Uit onderzoek is gebleken dat het vermoedelijk om een grijze auto gaat, een MPV-model met mogelijk een blauw (taxi)kenteken.

Eerder werd een soortgelijke auto gesignaleerd bij twee woninginbraken op de Middenakker in Purmerend. De ene aanrijding vond plaats tussen vrijdagmorgen 10.30 uur en zaterdagavond 21.20 uur. De tweede inbraak vond plaats tussen zaterdag 16.30 en 21.30 uur.

De politie onderzoek of er verband bestaat tussen beide incidenten.

Regio Media TV

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Elke vrijdag om 12:00 uur in uw mailbox.

Laatst binnengekomen

Volg en vind ons leuk op Facebook

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*