9.9 C
Purmerend
donderdag 28 maart 2024
Home* Edam-VolendamOverval op bedrijf in Volendam

Overval op bedrijf in Volendam

Volendam – Op 27 oktober in de middag is er een overval gepleegd bij een bedrijf in de Dieselstraat in Volendam. De twee daders in het pand waren koffie aan het drinken toen een van de daders even naar buiten ging om geld te halen en terugkwam met een pistool.

Toen het doorladen van het pistool mislukte sprong een van de medewerkers de schutter op zijn nek en pakte het pistool af waarna er een worsteling ontstond. De andere dader is door de andere medewerker met een fles op zijn hoofd geslagen en heeft flinke klappen gehad. De daders zijn uiteindelijk gevlucht in een rode auto. Beide medewerkers hielden letsel over aan het gebeuren. Zo had 1 medewerker een hoofdwond en de ander klein letsel. Het gehele pand lag vol bloed, aldus een getuige.

De twee mogelijke daders zijn aangehouden in Amsterdam-Noord. Een andere mogelijke dader zou gearresteerd zijn bij de bowling in Volendam.

Een traumahelikopter is opgeroepen maar die was uiteindelijk niet nodig.

Foto’s: Via Whatsapp RegioPurmerend



Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,850FansLike
2,540VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
9.9 ° C
11.1 °
8.9 °
74 %
5.4kmh
75 %
do
10 °
vr
10 °
za
11 °
zo
12 °
ma
13 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.