19.3 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
Home112Grootschalige verkeerscontrole

Grootschalige verkeerscontrole

Purmerend – Op donderdag 27 oktober 2016 hield de politie een grootschalige verkeerscontrole op de Verzetslaan in Purmerend. De controle duurde van 07.30 tot 15.00 uur. Het was een gecombineerde controle van politie en Belastingdienst.

Een auto voorzien van ANPR (automatische nummerplaatherkenning) scande meer dan drieduizend passanten. Dit leverde 18 gevallen op waarbij tegen de eigenaar nog een (belasting)schuld open stond.

In totaal werden zo’n zeventig voertuigen en inzittenden gecontroleerd. In vijfentwintig gevallen schreef de politie een bekeuring uit. Er werd geschreven voor onder anderen losliggende lading, geluidsoverschrijding, niet dragen van een gordel, onjuiste of defecte verlichting en een gladde band.

De Belastingdienst nam enkele voertuigen in beslag en kon een bedrag aan achterstallige belasting direct innen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,958FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
half bewolkt
19.3 ° C
20.6 °
17.8 °
67 %
9.4kmh
79 %
zo
20 °
ma
23 °
di
21 °
wo
22 °
do
25 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.