112Purmerend

Grootschalige verkeerscontrole

Purmerend – Op donderdag 27 oktober 2016 hield de politie een grootschalige verkeerscontrole op de Verzetslaan in Purmerend. De controle duurde van 07.30 tot 15.00 uur. Het was een gecombineerde controle van politie en Belastingdienst.

Een auto voorzien van ANPR (automatische nummerplaatherkenning) scande meer dan drieduizend passanten. Dit leverde 18 gevallen op waarbij tegen de eigenaar nog een (belasting)schuld open stond.

In totaal werden zo’n zeventig voertuigen en inzittenden gecontroleerd. In vijfentwintig gevallen schreef de politie een bekeuring uit. Er werd geschreven voor onder anderen losliggende lading, geluidsoverschrijding, niet dragen van een gordel, onjuiste of defecte verlichting en een gladde band.

De Belastingdienst nam enkele voertuigen in beslag en kon een bedrag aan achterstallige belasting direct innen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.