18.1 C
Purmerend
vrijdag 24 mei 2024
Home* Edam-VolendamMannen op vrije voeten na overval Volendam

Mannen op vrije voeten na overval Volendam

Volendam – Twee mannen die donderdag na een overval in Volendam zijn aangehouden in Amsterdam-Noord zijn dezelfde avond weer heengezonden. Uit onderzoek is gebleken dat de mannen niks met de overval te maken hadden.

Donderdagmiddag rond 14.00 uur werd een overval gepleegd op een bedrijf aan de Dieselweg in Volendam. Twee personen waren het bedrijf binnengekomen. Hier ontstond een worsteling met twee medewerkers. Deze raakten gewond. Eén van hem kreeg een harde klap tegen zijn hoofd waardoor letsel ontstond, het tweede slachtoffer liep een bloedneus op.
De overvallers gingen er vandoor in een personenauto. Korte tijd later werden de twee verdachten in Amsterdam aangehouden.

Aanhouding Volendam
Kort na de overval is in Volendam een 20-jarige Rotterdammer aangehouden. Deze man zit nog vast. Zijn rol en betrokkenheid bij de overval is in onderzoek. De politie zoekt nog een tweede man die bij de overval was betrokken; het onderzoek naar deze dader loopt. Mensen met informatie worden verzocht te bellen met 0900-8844.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,925FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
18.1 ° C
19.4 °
16.6 °
71 %
1.8kmh
96 %
vr
18 °
za
18 °
zo
21 °
ma
17 °
di
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.