112Purmerend

Hennepkwekerij bij toeval ontdekt

Purmerend – Vanmiddag op 31/10/2016 werd de brandweer gealarmeerd vanwege een mogelijk brand op de Beemsterburgwal. Van een brand was niet echt sprake, wel van een enorme rookontwikkeling. Hoe de brand en de daarmee ontstane rookontwikkeling is ontstaan is onbekend. Omstanders gaven aan dat er een groep jeugd rond het pand hing.

Door de rookontwikkeling zijn de naastgelegen panden door de brandweer ontruimd. Door deze ontruiming kwam de politie een hennepkwekerij met 600 planten verdeeld over drie kamers op het spoor. Een betrokkene is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De hennepplantage zal worden ontmanteld en de planten zullen worden vernietigd.

Klik hier voor meer foto’s

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.