112Purmerend

Hennepkwekerij bij toeval ontdekt

Purmerend – Vanmiddag op 31/10/2016 werd de brandweer gealarmeerd vanwege een mogelijk brand op de Beemsterburgwal. Van een brand was niet echt sprake, wel van een enorme rookontwikkeling. Hoe de brand en de daarmee ontstane rookontwikkeling is ontstaan is onbekend. Omstanders gaven aan dat er een groep jeugd rond het pand hing.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Door de rookontwikkeling zijn de naastgelegen panden door de brandweer ontruimd. Door deze ontruiming kwam de politie een hennepkwekerij met 600 planten verdeeld over drie kamers op het spoor. Een betrokkene is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. De hennepplantage zal worden ontmanteld en de planten zullen worden vernietigd.

Klik hier voor meer foto’s

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by