OVPurmerend

Mogelijk treinuitval in avondspits rond Amsterdam

Amsterdam – NS verwacht vandaag (31 oktober 2016) mogelijk hinder voor treinreizigers tijdens de avondspits rond Amsterdam. Dit komt omdat een deel van de NS-medewerkers heeft aangegeven vanaf 17.00 uur een werkoverleg te houden en wellicht het werk te onderbreken in de regio Amsterdam. Dit kan ook gevolgen hebben voor de treinen die Purmerend bedienen.

Het is nog onduidelijk hoeveel medewerkers meedoen en hoe groot de overlast voor reizigers daadwerkelijk wordt. Onderbrekingen in Amsterdam hebben mogelijk ook gevolgen voor reizigers op andere plekken in het land, omdat veel treinen langs of via Amsterdam rijden. De NS houd de situatie nauwgezet in de gaten en zal u op de hoogte houden via ns.nl en de NS reisplanner app.

Foto: Pixabay.com

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Heeft u nieuws, foto's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.