112Purmerend

Explosie Kolfstraat veroorzaakt door projectiel

Purmerend – Onderzoek door deskundigen zal moeten uitwijzen wat er is ontploft in de Kolfstraat. Woensdagochtend vond er een stevige ontploffing plaats. De explosie was in heel Purmerend hoorbaar en richtte zware schade aan.  

kolf2Van de omliggende woningen zijn meerdere ramen vernield, ook een auto, waterscooter en een motor liepen zware schade op. Onder de waterscooter is duidelijk schade van een explosie te zien.

Of het een gerichte aanslag betrof of een ontploffing van extreem zelf in elkaar geknutseld vuurwerk is nog niet bekend. De bewoners van de woning waar de explosie heeft plaats gevonden, waren op dat moment niet aanwezig.

 

Foto’s: Haico Kats


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.