15.7 C
Purmerend
zaterdag 15 juni 2024
Home* PromotieGratis Workshop: hoe kleurt u uw wereld in?

Gratis Workshop: hoe kleurt u uw wereld in?

Purmerend – Op woensdag 9 november geeft Linda Groot van 10.00 – 12.00 uur in wijkcentrum de Zuid-Pool een gratis workshop over hoe iedereen zijn of haar wereld inkleurt en wat voor effect dat heeft op onze communicatie.

Want, hoe kleur jij jouw wereld in (en hoe doen anderen dat)? Welke kleuren gebruik je? Pak jij stiften in de felste kleuren en leef je je daarmee uit of is het meer pastel of misschien wel zwart wit. En kleur je je eigen wereld in of laat je dat afhangen van de stiften die je krijgt aangereikt?

Iedereen neemt de wereld op zijn eigen manier waar. Anaïs Nin zei het heel mooi: we zien de wereld niet zoals hij is, we zien de wereld zoals wij zijn. Neem bijvoorbeeld het blad van een boom; als je straatveger bent, is het rotzooi, als je een kind bent is het iets waarmee je kunt spelen, als lerares zie je het blad misschien als iets wat je in de les kunt gebruiken.

Iedereen ziet zijn eigen wereld. De interpretatie die jij aan alles geeft wat je hoort, ziet en voelt, zorgt voor een door jou ingekleurde wereld. En dat is voor iedereen anders. Tijdens deze workshop krijg je een kijkje in hoe iedereen zijn wereld samenstelt, wat dat voor effect heeft op onze communicatie en hoe je daarop kunt inspelen als je wilt.

Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via [email protected] of bij het evenement op de facebookpagina https://www.facebook.com/events/109318252872396/Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
lichte regen
15.7 ° C
17.8 °
13.9 °
73 %
8.1kmh
68 %
za
15 °
zo
16 °
ma
18 °
di
21 °
wo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.