* PromotiePurmerend

Gratis Workshop: hoe kleurt u uw wereld in?

Purmerend – Op woensdag 9 november geeft Linda Groot van 10.00 – 12.00 uur in wijkcentrum de Zuid-Pool een gratis workshop over hoe iedereen zijn of haar wereld inkleurt en wat voor effect dat heeft op onze communicatie.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Want, hoe kleur jij jouw wereld in (en hoe doen anderen dat)? Welke kleuren gebruik je? Pak jij stiften in de felste kleuren en leef je je daarmee uit of is het meer pastel of misschien wel zwart wit. En kleur je je eigen wereld in of laat je dat afhangen van de stiften die je krijgt aangereikt?

Iedereen neemt de wereld op zijn eigen manier waar. Anaïs Nin zei het heel mooi: we zien de wereld niet zoals hij is, we zien de wereld zoals wij zijn. Neem bijvoorbeeld het blad van een boom; als je straatveger bent, is het rotzooi, als je een kind bent is het iets waarmee je kunt spelen, als lerares zie je het blad misschien als iets wat je in de les kunt gebruiken.

Iedereen ziet zijn eigen wereld. De interpretatie die jij aan alles geeft wat je hoort, ziet en voelt, zorgt voor een door jou ingekleurde wereld. En dat is voor iedereen anders. Tijdens deze workshop krijg je een kijkje in hoe iedereen zijn wereld samenstelt, wat dat voor effect heeft op onze communicatie en hoe je daarop kunt inspelen als je wilt.

Iedereen is van harte welkom. Aanmelden kan via linniesaddress@yahoo.com of bij het evenement op de facebookpagina https://www.facebook.com/events/109318252872396/

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by