8.6 C
Purmerend
maandag 15 april 2024
HomePurmerendDeel Purmer-Zuid in de kou

Deel Purmer-Zuid in de kou

Purmerend – Delen van de Purmer-Zuid zitten al vanaf 17:00 uur zonder warmtelevering. De stadsverwarming geeft aan dat dit nodig was omdat er een spoedreparatie noodzakelijk was. De verwachting is dat rond middernacht de problemen zijn opgelost.

Het betreft de straten Brielsemeer, Drontermeer, Hunzebos en omgeving. Diverse bewoners zitten met dekens in de woonkamer. Een bewoner van de Brielsemeer gaf aan maar vroeg naar bed te gaan. Een andere bewoner uit Hunzebos was blij dat de straalkachel van de vakantie nog in de schuur stond. Meer informatie over de voortgang van de spoedreparatie vindt u hier: http://www.stadsverwarmingpurmerend.nl/actueel/werkzaamhedenSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,872FansLike
2,546VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.6 ° C
10.1 °
7.2 °
80 %
4.5kmh
95 %
ma
10 °
di
10 °
wo
9 °
do
9 °
vr
9 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.