Purmerend

Deel Purmer-Zuid in de kou

Purmerend – Delen van de Purmer-Zuid zitten al vanaf 17:00 uur zonder warmtelevering. De stadsverwarming geeft aan dat dit nodig was omdat er een spoedreparatie noodzakelijk was. De verwachting is dat rond middernacht de problemen zijn opgelost.

Het betreft de straten Brielsemeer, Drontermeer, Hunzebos en omgeving. Diverse bewoners zitten met dekens in de woonkamer. Een bewoner van de Brielsemeer gaf aan maar vroeg naar bed te gaan. Een andere bewoner uit Hunzebos was blij dat de straalkachel van de vakantie nog in de schuur stond. Meer informatie over de voortgang van de spoedreparatie vindt u hier: http://www.stadsverwarmingpurmerend.nl/actueel/werkzaamheden


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.
%d bloggers liken dit: