Purmerend

Deel Purmer-Zuid in de kou

Purmerend – Delen van de Purmer-Zuid zitten al vanaf 17:00 uur zonder warmtelevering. De stadsverwarming geeft aan dat dit nodig was omdat er een spoedreparatie noodzakelijk was. De verwachting is dat rond middernacht de problemen zijn opgelost.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

Het betreft de straten Brielsemeer, Drontermeer, Hunzebos en omgeving. Diverse bewoners zitten met dekens in de woonkamer. Een bewoner van de Brielsemeer gaf aan maar vroeg naar bed te gaan. Een andere bewoner uit Hunzebos was blij dat de straalkachel van de vakantie nog in de schuur stond. Meer informatie over de voortgang van de spoedreparatie vindt u hier: http://www.stadsverwarmingpurmerend.nl/actueel/werkzaamheden

Gerelateerde artikelen

1 commentaar

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by
%d bloggers liken dit: