14.8 C
Purmerend
vrijdag 14 juni 2024
Home* HumorLokale Lucky tv: Purschuim #6 - Vullen

Lokale Lucky tv: Purschuim #6 – Vullen

Purschuim heeft met verbazing kennis genomen van de kostenoverschrijdende projecten die op dit moment in Purmerend een overschrijding hebben van in totaal zo’n 3.7 miljoen euro. Bedragen waar Purschuim stil van wordt. Purschuim zal Purschuim niet zijn als hij over dit onderwerp niet zijn video editing skills tevoorschijn tovert.

Voor Purschuim was deze gehele gang van zaken dus weer aanleiding voor een satirische video. Politiek Purmerend op de hak genomen. Purschuim de 6e video – Vullen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.8 ° C
15.7 °
13.9 °
73 %
5.8kmh
99 %
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °
ma
19 °
di
21 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.