15.6 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
Home* RTVPip & Pelle en de Sinteressante pakjesopslag op RTV Purmerend

Pip & Pelle en de Sinteressante pakjesopslag op RTV Purmerend

Purmerend – Aanstaande zondag komt de goedheiligman weer aan in Purmerend. Sinterklaas en zijn pieten worden vanaf 13:00 uur verwacht en duizenden kinderen zullen hem staan op te wachten. Maar voor alle kinderen die er om welke reden dan ook niet bij kunnen zijn: via RTV Purmerend kun je alles live volgen. En je komt te weten hoe de spannende serie Pip & Pelle en de Sinteressante pakjeskamer afloopt! De uitzending start om 12:45 uur.

Vanaf de Koemarkt en kade doet de omroep live-verslag van de aankomst van Sinterklaas. Hopelijk komt hij hopelijk ook nog eventjes voor de microfoon, net als die talloze kinderen die in afwachting zijn van de Sint. En tenslotte is er nog de ontknoping van de Pip & Pelle kinderserie, die sinds woensdag op de zender te zien is. Voorafgaand aan de intocht worden vanaf 11:45 uur alle afleveringen nog eens herhaalt.

De live-uitzending vanaf de binnenstad van Purmerend start om 12:45 uur en duurt tot en met de open lucht receptie op de Koemarkt. De uitzending is ook via een groot scherm op de Koemarkt te volgen.

RTV Purmerend is te zien via Ziggo kanaal 36, KPN kanaal 336 of wereldwijd via de webstream op www.rtvpurmerend.nl.

Pip & Pelle is een co-productie van RTV Purmerend en Bosmadia. Bosmadia heeft dit televisieprogramma ontwikkeld voor kinderen tussen de 3 en 7 jaar. Pip en Pelle is een educatief kinderprogramma, waarin kinderen op een speelse, grappige en levendige manier de wereld om hen heen leren kennen.

Kopfoto: Screenshot Seizoen 4, aflevering 1

 Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
onbewolkt
15.6 ° C
16.7 °
14.5 °
73 %
0.9kmh
6 %
wo
14 °
do
19 °
vr
20 °
za
17 °
zo
20 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.