* UitgaanPurmerend

Voorproefje Japanse tournee Robby Valentine in P3

Purmerend – Robby Valentine, scoorde met zijn debuut single Over And Over Again begin jaren 90 een gigant van een hit. Het titelloze debuut album leverde hem een Zilveren Harp op en succes in Japan.

Sinds de release van Bizarro World is de multi-instrumentalist weer helemaal terug. Het album leverde hem een deal op met het Japanse King Records, die een dubbelaar uitbrachten van Bizarro World samen met Valentine’s 24 nummers tellende ultieme homage aan Queen. De Japanners zijn blij met de dubbelaar, zelfs zo blij dat er in 2017 een Japanse tournee aankomt.

De Japanners vroegen echter wel om een specifieke setlist waarin ook ouder werk te horen was. Sommige van die nummers zijn al 20 jaar niet gespeeld, en al helemaal niet in de huidige formatie.  Op 10 december dus een voorproefje van wat de Japanse fans te wachten staat in januari 2017 (en je enige kans om die nooit gespeelde nummers toch een keer live te zien).

Er wordt getrakteerd op een ruim 2 uur lang durend spektakel met een mix van Valentine songs en muziek van Queen. Als je niet naar Tokyo kunt komen, kom je dus gewoon naar P3.

Kaarten: Primera of online via: https://www.p3purmerend.nl/agenda/robby-valentine

Foto: aangeleverd / Cristel Brouwer

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.