* UitgaanEvenementPurmerend

Nachtrelease Harry Potter en het vervloekte kind bij Het Leesteken

Purmerend – Op 19 november verschijnt de Nederlandse vertaling van de toneeltekst Harry Potter en het Vervloekte Kind, een origineel, nieuw verhaal geschreven door J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne en een nieuw toneelstuk van Jack Thorne. Eindelijk kunnen Nederlandse Harry Potter-fans dit nu al legendarische ‘achtste’ Harry Potterverhaal lezen.

In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 november gaat Het Leesteken speciaal om middernacht open om samen met u een Harry Potterfeestje te vieren, zodat u meteen het boek kunt kopen. Om 0.00 wordt de verkoop van Harry Potter en het Vervloekte Kind ceremonieel geopend. U waant zich in de winkel voor één nacht in de wereld van Harry Potter: met een sorteerceremonie, een Zwerkbal-photobooth, zoektocht naar de Gouden Snaai en lekkernijen als Smekkies in Alle Smaken en nog veel meer in de leerlingenkamer. Komt u het feestje meevieren?

Harry Potter en het Vervloekte Kind is het achtste verhaal, dat begint waar de epiloog van Harry Potter stopte. Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

De avond is gratis, maar even aanmelden is wel prettig: mail: [email protected], bel 0299-771834, in de winkel of via het evenement op Facebook.

U vindt boekhandel Het leesteken aan de Zuidersteeg 2, 1441 BD, Purmerend.

Eventueel kunt u de nieuwe Harry Potter hier online bestellen.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.