8.4 C
Purmerend
woensdag 28 februari 2024
Home* UitgaanNachtrelease Harry Potter en het vervloekte kind bij Het Leesteken

Nachtrelease Harry Potter en het vervloekte kind bij Het Leesteken

Purmerend – Op 19 november verschijnt de Nederlandse vertaling van de toneeltekst Harry Potter en het Vervloekte Kind, een origineel, nieuw verhaal geschreven door J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne en een nieuw toneelstuk van Jack Thorne. Eindelijk kunnen Nederlandse Harry Potter-fans dit nu al legendarische ‘achtste’ Harry Potterverhaal lezen.

In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 november gaat Het Leesteken speciaal om middernacht open om samen met u een Harry Potterfeestje te vieren, zodat u meteen het boek kunt kopen. Om 0.00 wordt de verkoop van Harry Potter en het Vervloekte Kind ceremonieel geopend. U waant zich in de winkel voor één nacht in de wereld van Harry Potter: met een sorteerceremonie, een Zwerkbal-photobooth, zoektocht naar de Gouden Snaai en lekkernijen als Smekkies in Alle Smaken en nog veel meer in de leerlingenkamer. Komt u het feestje meevieren?

Harry Potter en het Vervloekte Kind is het achtste verhaal, dat begint waar de epiloog van Harry Potter stopte. Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen lijkt alles nog moeilijker. Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te versmelten, leren zowel vader als zoon dat duisternis soms uit onverwachte hoek komt.

De avond is gratis, maar even aanmelden is wel prettig: mail: [email protected], bel 0299-771834, in de winkel of via het evenement op Facebook.

U vindt boekhandel Het leesteken aan de Zuidersteeg 2, 1441 BD, Purmerend.

Eventueel kunt u de nieuwe Harry Potter hier online bestellen.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,796FansLike
2,538VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
8.4 ° C
9 °
7.8 °
82 %
4kmh
100 %
wo
8 °
do
8 °
vr
9 °
za
7 °
zo
11 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.