EvenementPurmerend

Sinterklaas bezoekt wijk Wheermolen

Purmerend – Al jaren een traditie en ook dit jaar bezoekt Sinterklaas en zijn gevolg met Pieten weer de wijk Wheermolen en wel op zaterdag 19 november 2016. De optocht start om 13:00 uur aan de flat d’Grote Frank aan de Anne Franklaan en zal eindigen omstreeks 14:15 uur bij gebouw Triton/Wijkplein Where.

“Met mijn Agendapiet en Hoofdpiet, na mijn aankomst in Purmerend op 12 november, heb ik uitgebreid besproken, of we tijdens ons verblijf in Nederland nog een dag konden vinden om de wijk Wheermolen te bezoeken. Gelukkig hadden ze beiden goed nieuws, want op zaterdag 19 november is er een mogelijkheid van ongeveer vier uur. Ik heb de Pieten ingelicht en gevraagd of ze het met dit bezoek eens zijn, want vooral voor hen zijn het drukke en lange dagen. Nee Sint, geen probleem, geweldig, we maken er een mooi feest van. Eten we tussendoor lekker wel wat extra pepernoten! Hoofdpiet schudde zijn hoofd en riep: “Die zijn niet voor jullie, maar voor de kinderen langs de route” We zien jullie met mijn Pieten op zaterdag 19 november in een optocht die om 13.00 uur begint bij de Grote Frank aan de Anne Franklaan en eindigt bij het Triton om ongeveer 14:15 uur”, geeft Sinterklaas aan.

img_2729


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.