9.3 C
Purmerend
woensdag 21 februari 2024
HomeEvenementSinterklaas bezoekt wijk Wheermolen

Sinterklaas bezoekt wijk Wheermolen

Purmerend – Al jaren een traditie en ook dit jaar bezoekt Sinterklaas en zijn gevolg met Pieten weer de wijk Wheermolen en wel op zaterdag 19 november 2016. De optocht start om 13:00 uur aan de flat d’Grote Frank aan de Anne Franklaan en zal eindigen omstreeks 14:15 uur bij gebouw Triton/Wijkplein Where.

“Met mijn Agendapiet en Hoofdpiet, na mijn aankomst in Purmerend op 12 november, heb ik uitgebreid besproken, of we tijdens ons verblijf in Nederland nog een dag konden vinden om de wijk Wheermolen te bezoeken. Gelukkig hadden ze beiden goed nieuws, want op zaterdag 19 november is er een mogelijkheid van ongeveer vier uur. Ik heb de Pieten ingelicht en gevraagd of ze het met dit bezoek eens zijn, want vooral voor hen zijn het drukke en lange dagen. Nee Sint, geen probleem, geweldig, we maken er een mooi feest van. Eten we tussendoor lekker wel wat extra pepernoten! Hoofdpiet schudde zijn hoofd en riep: “Die zijn niet voor jullie, maar voor de kinderen langs de route” We zien jullie met mijn Pieten op zaterdag 19 november in een optocht die om 13.00 uur begint bij de Grote Frank aan de Anne Franklaan en eindigt bij het Triton om ongeveer 14:15 uur”, geeft Sinterklaas aan.

img_2729Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,801FansLike
2,532VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
9.3 ° C
10 °
8.9 °
80 %
9.4kmh
99 %
wo
10 °
do
11 °
vr
7 °
za
7 °
zo
5 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.