EvenementPurmerend

Sinterklaas bezoekt wijk Wheermolen

Purmerend – Al jaren een traditie en ook dit jaar bezoekt Sinterklaas en zijn gevolg met Pieten weer de wijk Wheermolen en wel op zaterdag 19 november 2016. De optocht start om 13:00 uur aan de flat d’Grote Frank aan de Anne Franklaan en zal eindigen omstreeks 14:15 uur bij gebouw Triton/Wijkplein Where.

Dit nieuwsbericht is mede mogelijk gemaakt door:

“Met mijn Agendapiet en Hoofdpiet, na mijn aankomst in Purmerend op 12 november, heb ik uitgebreid besproken, of we tijdens ons verblijf in Nederland nog een dag konden vinden om de wijk Wheermolen te bezoeken. Gelukkig hadden ze beiden goed nieuws, want op zaterdag 19 november is er een mogelijkheid van ongeveer vier uur. Ik heb de Pieten ingelicht en gevraagd of ze het met dit bezoek eens zijn, want vooral voor hen zijn het drukke en lange dagen. Nee Sint, geen probleem, geweldig, we maken er een mooi feest van. Eten we tussendoor lekker wel wat extra pepernoten! Hoofdpiet schudde zijn hoofd en riep: “Die zijn niet voor jullie, maar voor de kinderen langs de route” We zien jullie met mijn Pieten op zaterdag 19 november in een optocht die om 13.00 uur begint bij de Grote Frank aan de Anne Franklaan en eindigt bij het Triton om ongeveer 14:15 uur”, geeft Sinterklaas aan.

img_2729

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....
Powered by