GemeentePurmerend

Meerland Purmer-Zuid schoonste winkelcentrum van Purmerend

Purmerend – Met een 7.1 als eindscore is winkelcentrum Meerland in Purmer-Zuid uit de verkiezing ‘schoonste winkelcentrum van Nederland’ gekomen. Daarmee staat dit centrum op een keurige positie in het midden van de nationale ranglijst en is Meerland volgens de lijst het schoonste winkelcentrum van Purmerend. Het winkelcentrum van Weidevenne behaalde een 7.05 en het centrum kreeg een 6.9.

Wethouder Mario Hegger bezocht vandaag de winkeliers van Meerland om hen te feliciteren met het resultaat. Voor elke winkelier was er een flinke slagroomtaart namens de gemeente, om hen te bedanken voor hun inspanningen bij het schoonhouden van het winkelcentrum. De eerste die een taart ontving was Harry Piet van Piet Drogisterij.

Meerland behaalde een 167ste plaats in een deelnemersveld van 580 winkelcentra.

Foto: Gemeente Purmerend

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.