EvenementPurmerend

Gratis informatieavond over Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Purmerend – Steeds meer mensen gebruiken NLP als methode om zichzelf persoonlijk en zakelijk verder te ontwikkelen. Op dinsdagavond 28 november a.s. geeft opleidingsinstituut On-NLP hierover een gratis kennismakingsavond in Purmerend.

Je kunt NLP gebruiken om positiever in het leven kan staan, meer balans te brengen tussen denken en voelen, je onzekerheid veranderen naar zelfvertrouwen en hoe je depressieve klachten of neerslachtigheid kunt omzetten naar een doelgerichte en gemotiveerde houding. Ook is NLP een methodiek die je leert hoe je optimaal kunt aansluiten op de communicatiewereld van een ander, wat er voor nodig is om weerstanden en conflicten op te lossen of hoe je gemakkelijk kunt omgaan met heftige emoties, zowel bij jezelf als bij de ander en hoe je nog meer uit je relaties kunt halen, zowel privé als op je werk.

Op de gratis informatieavond van On-NLP maak je kennis met NLP als methodiek. Wat het is, waarom het er is en hoe je het kan gebruiken. Ook krijg je een indruk van de verschillende opleidingen, trainingen en cursussen die worden aangeboden voor persoonlijke, professionele en beroepsmatige ontwikkeling.

De gratis informatievonden worden gegeven bij: Clup Welzijn Triton 73 in Purmerend.
De avond start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Voor meer informatie of aanmelding, mail naar [email protected] of bel 0299-743481. Zie ook www.on-nlp.nl

Kopfoto: Pixabay.com


Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Maar nieuws maken kan niet gratis. Steun ons zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen. Druk af en toe op onderstaande donatieknop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.