15.1 C
Purmerend
woensdag 19 juni 2024
HomeEvenementGratis informatieavond over Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Gratis informatieavond over Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)

Purmerend – Steeds meer mensen gebruiken NLP als methode om zichzelf persoonlijk en zakelijk verder te ontwikkelen. Op dinsdagavond 28 november a.s. geeft opleidingsinstituut On-NLP hierover een gratis kennismakingsavond in Purmerend.

Je kunt NLP gebruiken om positiever in het leven kan staan, meer balans te brengen tussen denken en voelen, je onzekerheid veranderen naar zelfvertrouwen en hoe je depressieve klachten of neerslachtigheid kunt omzetten naar een doelgerichte en gemotiveerde houding. Ook is NLP een methodiek die je leert hoe je optimaal kunt aansluiten op de communicatiewereld van een ander, wat er voor nodig is om weerstanden en conflicten op te lossen of hoe je gemakkelijk kunt omgaan met heftige emoties, zowel bij jezelf als bij de ander en hoe je nog meer uit je relaties kunt halen, zowel privé als op je werk.

Op de gratis informatieavond van On-NLP maak je kennis met NLP als methodiek. Wat het is, waarom het er is en hoe je het kan gebruiken. Ook krijg je een indruk van de verschillende opleidingen, trainingen en cursussen die worden aangeboden voor persoonlijke, professionele en beroepsmatige ontwikkeling.

De gratis informatievonden worden gegeven bij: Clup Welzijn Triton 73 in Purmerend.
De avond start om 19.30 uur en eindigt om 21.30 uur. Voor meer informatie of aanmelding, mail naar [email protected] of bel 0299-743481. Zie ook www.on-nlp.nl

Kopfoto: Pixabay.comSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,944FansLike
2,554VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
15.1 ° C
16.1 °
13.9 °
78 %
1.3kmh
100 %
wo
18 °
do
20 °
vr
21 °
za
19 °
zo
15 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.