112Purmerend

Vijf aanhoudingen voor drugshandel

Purmerend – Op donderdagavond hield de politie vijf mannen aan in verband met handel in drugs. Het ging om mannen van 24, 50, 54, 65 en 67 jaar oud uit Amsterdam, Zevenbergen, Purmerend en Zwijndrecht. Zij zijn inmiddels in verzekering gesteld.

In de middag controleerde de politie een bestelbusje waarin droogijs vervoerd werd. Droogijs wordt onder anderen gebruikt bij het verwerken en verpakken van drugs.

Korte tijd later zag de politie dezelfde bestelauto weer staan bij een bedrijfspand aan het Volume in Purmerend. In het pand trof de politie het droogijs aan. Ook stond er een vat waarin zo’n vijftig tot zestig gesealde pakketjes in ijs waren opgeslagen. In de pakketjes zit vermoedelijk hash.

De politie nam de gevonden drugs in beslag. In en bij het pand waren vijf personen. Zij zijn allen aangehouden en inmiddels in verzekering gesteld.

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.