14.7 C
Purmerend
woensdag 12 juni 2024
Home112Vijf aanhoudingen voor drugshandel

Vijf aanhoudingen voor drugshandel

Purmerend – Op donderdagavond hield de politie vijf mannen aan in verband met handel in drugs. Het ging om mannen van 24, 50, 54, 65 en 67 jaar oud uit Amsterdam, Zevenbergen, Purmerend en Zwijndrecht. Zij zijn inmiddels in verzekering gesteld.

In de middag controleerde de politie een bestelbusje waarin droogijs vervoerd werd. Droogijs wordt onder anderen gebruikt bij het verwerken en verpakken van drugs.

Korte tijd later zag de politie dezelfde bestelauto weer staan bij een bedrijfspand aan het Volume in Purmerend. In het pand trof de politie het droogijs aan. Ook stond er een vat waarin zo’n vijftig tot zestig gesealde pakketjes in ijs waren opgeslagen. In de pakketjes zit vermoedelijk hash.

De politie nam de gevonden drugs in beslag. In en bij het pand waren vijf personen. Zij zijn allen aangehouden en inmiddels in verzekering gesteld.Steun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,938FansLike
2,553VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
bewolkt
14.7 ° C
16.2 °
12.8 °
63 %
2.2kmh
100 %
wo
14 °
do
16 °
vr
17 °
za
17 °
zo
18 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.