19.9 C
Purmerend
zondag 14 juli 2024
HomeCultuurWin kaarten voor de Thrillermusical Vals (12+)

Win kaarten voor de Thrillermusical Vals (12+)

Purmerend – Op zaterdag 10 december staat de Thrillermusical Vals in De Purmaryn. Het theater verloot twee vrijkaarten voor de voorstelling, gecombineerd met de gelijknamige bestseller van Mel Wallis de Vries.

Een groepje vriendinnen logeert in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Door het slechte weer sneeuwen ze in. Er is geen elektriciteit, het mobiele netwerk is uitgevallen en het dichtstbijzijnde huis is een paar kilometer verderop. Dan verdwijnt één van de vriendinnen opeens na een ruzie. Als er daarna nog iemand verdwijnt en ze bloedsporen vinden in de sneeuw, verandert bezorgdheid in angst.

Maak kans op vrijkaarten en het boek
.

Wil je kans maken op 2 vrijkaarten voor deze voorstelling én het geimg_2833lijknamige boek van Mel Wallis de Vries? Mail dan je motivatie naar [email protected]. Meedoen kan tot zaterdag 3 december. Theater de Purmaryn neemt persoonlijk contact op met de winnaar van deze actie.

Covermodelwedstrijd
Voor het nieuwe boek Mel Wallis de Vries
 wordt er eze avond in de foyer een covermodelwedstrijd georganiseerd. Hierbij maak je kans maakt om het covermodel te worden voor het nieuwe boek van Mel Wallis de Vries. Er zijn een professionele visagist en fotograaf aanwezig en je krijgt een professionele coverfoto van jezelf mee naar huis.

 

Vals 12+
Naar de bestseller van Mel Wallis de Vries
Zaterdag 10 december | 20.15 uur | grote zaal
1e rang € 21,00 | 2e rang € 17,50
Kaarten: www.depurmaryn.nlSteun Regio Purmerend met een kleine donatie. Alle kleine beetjes helpen en moedigen ons aan om nieuws te blijven maken. Voor iedereen. Alvast bedankt.


Gerelateerde artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in


Advertentie


Onze Socials

9,959FansLike
2,558VolgersVolg
1,637VolgersVolg

Het weer

Purmerend
zeer lichte bewolking
19.9 ° C
21.1 °
18.9 °
63 %
4.9kmh
15 %
zo
20 °
ma
23 °
di
19 °
wo
21 °
do
23 °

Laatste berichten

Laatste reacties

Chat openen
1
Tip de redactie!
Tip hier de redactie van Regio Purmerend of stel uw vraag.