* OpiniePurmerend

Goedemorgen Purmerend!

Purmerend – Een warmhoudkan, veel dekens, een appel, vorkje, chippies, beker, zakken en een groen hoedje met een gele veer. Ik ben op ‘bezoek’ bij Nurdien. In het portiek van het oude postkantoor.

Nurdien is een echte Joegoslaaf, zegt hij zelf. Al een paar dagen zie ik hem schuivelen over de Koemarkt. Hij is niet ‘thuis’ dus wachten wij op zijn komst. Even later blijkt hij om het hoekje te zitten waar vroeger de pinautomaten waren. Alsof Nurdien zich schaamt dat wij dit zien. Hij is met tussenpozen al 11 jaar dakloos. Nurdien slaapt hier vannacht. Een kennis heeft twee hete kruiken gebracht. “die liggen nu in de slaapzak. Extra warmte voor vannacht.”

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.