112Purmerend

Overval KFC Purmerend in Opsporing Verzocht

Purmerend – Donderdag 11 augustus rond 22.15 uur kwamen er drie overvallers, vermoedelijk twee mannen en een vrouw, binnen. De medewerkers werden bedreigd met vuurwapens. Uiteindelijk gaan de overvallers er met cash geld en een aantal geldlades vandoor.

Vermoedelijk zijn ze gevlucht in een donkerkleurige Opel Astra in de richting van de A7. Tussen de afslag Wognum en Abbekerk werden omstreeks 22.45 uur de geldlades langs de weg teruggevonden. De volgende dag werden op de Dom Helder Camarastraat, vlakbij de KFC, kentekenplaten gevonden. Deze hebben vermoedelijk op de Opel Astra gezeten. Vlak voor de overval zijn deze gestolen op de Pluimgras.

Signalement dader 1:

Man met vuurwapen, donkere jas met bontkraag, rastahaar (pruik?) en wit/zwart masker, zwart-witte schoenen en een spijkerbroek

Signalement dader 2:

Man met gezichtsbedekking, donkere jas en broek, grijze schoenen, rood/wit petje met tekst ‘Coke’ erop

Signalement dader 3:

smal postuur, donker gekleed, gemaskerd, witte schoenen, zwarte jas met capuchon.

De politie wil graag mensen spreken die donderdag 11 augustus op of in de omgeving van de Verzetslaan iets hebben gezien dat met deze overval te maken kan hebben.

Of misschien zijn er getuigen die meer informatie hebben over de Opel Astra of de gestolen kentekenplaten. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op de bekende nummers.

Afbeeldingen

Bron en foto’s: Politie

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Close
Open chat
1
Heeft u vragen, opmerkingen of tips voor onze redactie? Geef het ons door....