112Purmerend

Overval KFC Purmerend in Opsporing Verzocht

Purmerend – Donderdag 11 augustus rond 22.15 uur kwamen er drie overvallers, vermoedelijk twee mannen en een vrouw, binnen. De medewerkers werden bedreigd met vuurwapens. Uiteindelijk gaan de overvallers er met cash geld en een aantal geldlades vandoor.

Vermoedelijk zijn ze gevlucht in een donkerkleurige Opel Astra in de richting van de A7. Tussen de afslag Wognum en Abbekerk werden omstreeks 22.45 uur de geldlades langs de weg teruggevonden. De volgende dag werden op de Dom Helder Camarastraat, vlakbij de KFC, kentekenplaten gevonden. Deze hebben vermoedelijk op de Opel Astra gezeten. Vlak voor de overval zijn deze gestolen op de Pluimgras.

Signalement dader 1:

Man met vuurwapen, donkere jas met bontkraag, rastahaar (pruik?) en wit/zwart masker, zwart-witte schoenen en een spijkerbroek

Signalement dader 2:

Man met gezichtsbedekking, donkere jas en broek, grijze schoenen, rood/wit petje met tekst ‘Coke’ erop

Signalement dader 3:

smal postuur, donker gekleed, gemaskerd, witte schoenen, zwarte jas met capuchon.

De politie wil graag mensen spreken die donderdag 11 augustus op of in de omgeving van de Verzetslaan iets hebben gezien dat met deze overval te maken kan hebben.

Of misschien zijn er getuigen die meer informatie hebben over de Opel Astra of de gestolen kentekenplaten. Getuigen kunnen contact opnemen met de politie op de bekende nummers.

Afbeeldingen

Bron en foto’s: Politie

Wij maken met veel plezier het nieuws uit de regio. Wilt u ons steunen zodat wij in staat zijn om nieuws te blijven maken voor iedereen? Druk dan af en toe op onderstaande knop. 1x per week? 1x per maand? 1x per kwartaal? Gewoon waar u zich goed bij voelt! 

Klik hier om €2,50 te doneren Klik hier om €5,00 te doneren Klik hier om €10,00 te doneren

Gerelateerde artikelen

Wat u zegt

Back to top button
Open chat
1
Tip de redactie
Whats-app Redactie Regio Purmerend
Samen met u maken wij het nieuws. Heeft u nieuws, foto's of video's van gebeurtenissen of gewoon een vraag of opmerking? Geef het door aan de redactie van Regio Purmerend.